perjantai 13. tammikuuta 2012

Laukku veljen farkuista

Laukku farkkujen lahkeesta

Olen iloinen, kun vanhempani ovat säilyttäneet puhki kuluneita housuja siltä varalta, että joku tekisi niistä jotain. Vaikka farkut olisivat kuluneet jostain kohtaa puhki, niissä on yleensä vielä paljon käyttökelpoista kangasta. Erityisesti tykkään tehdastekoisista saumoista.

Helppo laukku farkkujen lahkeesta

Sain idean tähän laukkuun VMSomⒶ Koppa -blogista. Laukkuni on yhden lahkeen alaosa. Lahkeensuu on laukun yläosa, joka taittuu läpäksi. Hihna taas on toisen lahkeen päärme. Ratkoin farkkujen vyötäröltä Cottonfieldin merkin ja ompelin sen laukun läpän kuluneimpaan kohtaan.

Helppo laukku farkkujen lahkeesta

Edit: Myöhemmin ompelin tämän laukkun sisälle taskun, jonka ohje on täällä.


10 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

kiva laukku :) itänyt minullakin jo pitkään tuo farkkujen uusiokäyttö-idea, mutta vielä odottaa, ainakin hetken...

Purnauskis kirjoitti...

Tosi hauska laukku! Ajatuksissa on ollut tehdä Miehelle samantyylinen laukku markiisikankaasta. Globe Hopelta löytyy vähän saman tyyppinen laukku, mutta aivan liian kallis...

Minna kirjoitti...

Hyvä ja kestävä laukku; hieno toteutus, vau!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :)

Zelda kirjoitti...

Todella mainio laukku, tykkään hurjasti:)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Zelda ja tervetuloa lukijaksi!

Merja kirjoitti...

Todella hyvä idea.....yrittänyt tässä tiirailla mihin olet nuo hihnojen kiinnityslenkit laittanut laukussa kiinni....suoraan lahkeen saumaan, vai? Kyselee utelias, jolla ois muutamat miehen puhkikäytetyt Lewikset vielä kaapissa. ;D Esimurkku tykkäis tuollaisesta taatusti ja mie nyt tietty. ;)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Merja. Eikö olekin hyvä idea, ei ole alunperin omani. Ompelin kiinnityslenkit kiinni kankaaseen sekä hihnaan siksakilla tosi tiheään, että näyttää, että lenkki olisi kiinnitetty nauhalla.

Aarnilintu kirjoitti...

Tosi näppärän oloinen laukku! Noihin kaupan saumoihin minäkin olen farkuissa ihastunut, samoin sopivasti kulunut pinta antaa uniikkia ilmettä farkkutöihin.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Aarnilintu.