perjantai 26. kesäkuuta 2015

Avoimet puutarhat su 28.6. + arvonnan voittaja


Tervetuloa tulevana sunnuntaina 28.6.2015 Avoimet puutarhat -päivään Sulkurannan siirtolapuutarhaan Jyväskylään (klik). Kristillisen opiston ja Jyväsjärven välissä sijaitsevassa siirtolapuutarhassa pääset tutustumaan seitsemän mökin puutarhaan.


Yksi avoimista puutarhoista on Villa Amanda, Reunapolku 2
Avoinna su 28.6. klo 12 - 15 (huom. aika!)
Tervetuloa!

Tervetuloa myös kahville ja jätskille rantaan 
siirtolapuutarhan kahvilaan kerhomajalle!Hääräämön arvonnassa Namedin Kanerva Peplum Blouse -kaavan voitti Seija Raiha. Onneksi olkoon! Otin yhteyttä voittajaan ja postitan palkinnon piakkoin.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Arvonta: Kanerva Peplum Blouse -kaava
Voitin viime kesänä jostain arvonnasta Namedin Kanerva Peplum Blouse -paidan kaavan. Minun ei ole kuitenkaan tullut käytettyä sitä, niin hyvältä kuin nuo vaatteet kuvissa näyttävätkin. Laitan hyvän kiertämään.


Yhden arvan saat kommentoimalla tätä postausta.

Kaksi arpaa saat kommentoimalla + olemalla Hääräämön kirjautunut lukija (tai FB-tykkääjä tai mitä näitä nyt onkaan).

Kolme arpaa saat kommentoimalla + olemalla Hääräämön lukija + mainostamalla tätä arvontaa esim. blogissasi (voit käyttää yllä olevaa kuvaa).


Muistathan kertoa, kuinka monella arvalla osallistut. Jos kommentoit anonyyminä, laita kommenttiisi sähköpostiosoitteesi.

Osallistumisaikaa on to 25.6.2015 klo 21.00 asti. Otan voittajaan yhteyttä pian sen jälkeen.Ennakkotietoa Avoimet puutarhat -päivästä su 28.6.2015:

Sulkurannan siirtolapuutarhan ranta

Jyväskylässä Sulkurannan siirtolapuutarhalla on mahdollisuus tutustua moneen puutarhaan kahden viikon päästä. Tarkempaa tietoa löydät täältä (klik). Myös vanhempieni Villa Amanda (klik) avaa ovet vierailijoille. Tervetuloa!

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tilkkureppu farkuistaLöysin tämän noin 20 vuotta sitten ompelemani farkkutilkkurepun siivotessani vaatehuonetta. Se on ollut kovassa käytössä, ei tosin pitkään aikaan enää.

Sisällä on useampi tasku: