lauantai 21. tammikuuta 2012

Raamattupussi ystävälle
Ihanassa talossa asuva ystäväni pyysi minua tekemään pienelle Raamatulleen pussin. Yritin udella tyyli- ja väritoiveita, mutta hän antoi minulle vapaat kädet, mainitsi vain, ettei oranssi kuulu hänen lemppareihinsa. Ompelin kaksi pussia, joista hän saa valita. 

Ensimmäisen pussin tein punaisesta valkopilkullisesta flanellista. Olin löytänyt kirpparin ilmaiskorista lasten pyjaman pari vuotta sitten. Toisen lahkeensuun hyödynsin pussin suuksi. Ompelin vetoketjun kiinni tikaten oikealta puolelta.


Toisen pussin tein vanhoista sammareistani, samoista, joista ompelin laskettelulasipussin viime talvena. Hyödynsin kauniit saumat päällitikkauksineen.

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Voi kun kivoja ja helppotekoisia pussukoita. Tosin vetoketjussa voisi mulle olla vähän haastetta. Ihania ovat molemmat :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Minna. Tästä simppelimmäksi ei vetskaripussi taida enää juuri muuttua. :) Ei se vetoketju ole niin vaikea ommella kuin monet antavat ymmärtää. Maalaisjärki mukaan ihan kuin muutenkin ompelussa. En ompele vetoketjua varmaankaan mitenkään virallisesti oikein, mutta käyttökelpoisia kamppeita on syntynyt.

Laura kirjoitti...

Nää on tooooosi ihania! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kaima!

Meku kirjoitti...

Tosi kivannäköisiä pussukoita! :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitoksia Meku. :)

Taija kirjoitti...

Suloisia pussukoita!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitti Taija.