Sivut

perjantai 13. tammikuuta 2012

Laukku veljen farkuista

Laukku farkkujen lahkeesta

Olen iloinen, kun vanhempani ovat säilyttäneet puhki kuluneita housuja siltä varalta, että joku tekisi niistä jotain. Vaikka farkut olisivat kuluneet jostain kohtaa puhki, niissä on yleensä vielä paljon käyttökelpoista kangasta. Erityisesti tykkään tehdastekoisista saumoista.

Helppo laukku farkkujen lahkeesta

Sain idean tähän laukkuun VMSomⒶ Koppa -blogista. Laukkuni on yhden lahkeen alaosa. Lahkeensuu on laukun yläosa, joka taittuu läpäksi. Hihna taas on toisen lahkeen päärme. Ratkoin farkkujen vyötäröltä Cottonfieldin merkin ja ompelin sen laukun läpän kuluneimpaan kohtaan.

Helppo laukku farkkujen lahkeesta

Edit: Myöhemmin ompelin tämän laukkun sisälle taskun, jonka ohje on täällä.


10 kommenttia:

 1. kiva laukku :) itänyt minullakin jo pitkään tuo farkkujen uusiokäyttö-idea, mutta vielä odottaa, ainakin hetken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hauska laukku! Ajatuksissa on ollut tehdä Miehelle samantyylinen laukku markiisikankaasta. Globe Hopelta löytyy vähän saman tyyppinen laukku, mutta aivan liian kallis...

   Poista
 2. Hyvä ja kestävä laukku; hieno toteutus, vau!

  VastaaPoista
 3. Todella mainio laukku, tykkään hurjasti:)

  VastaaPoista
 4. Todella hyvä idea.....yrittänyt tässä tiirailla mihin olet nuo hihnojen kiinnityslenkit laittanut laukussa kiinni....suoraan lahkeen saumaan, vai? Kyselee utelias, jolla ois muutamat miehen puhkikäytetyt Lewikset vielä kaapissa. ;D Esimurkku tykkäis tuollaisesta taatusti ja mie nyt tietty. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Merja. Eikö olekin hyvä idea, ei ole alunperin omani. Ompelin kiinnityslenkit kiinni kankaaseen sekä hihnaan siksakilla tosi tiheään, että näyttää, että lenkki olisi kiinnitetty nauhalla.

  VastaaPoista
 6. Tosi näppärän oloinen laukku! Noihin kaupan saumoihin minäkin olen farkuissa ihastunut, samoin sopivasti kulunut pinta antaa uniikkia ilmettä farkkutöihin.

  VastaaPoista