perjantai 18. marraskuuta 2011

Kestolahjapusseja jouluksi

Etsin viime vuonna joulun alla kirppareilta jouluaiheista kangasta, josta olisin tehnyt kestolahjapusseja. Värin, kuosin ja hinnan puolesta sopivaa tuotetta ei kuitenkaan löytynyt.

Parin päivän päästä huomasin talomme roskakatoksessa monta kassillista pois heitettyjä vaatteita ja muita tavaroita, jotka eivät olleet menneet kaupaksi kirpparilla. Yhteen kassiin oli pakattu siististi punaiset jouluverhot läheisen kirpparin hintalapulla varustettuna.

Ompelin viime jouluksi kolme kestolahjapussia löytämistäni verhoista. Tänä vuonna olen tehnyt pari lisää, ja suunnitelmissa on ommella vielä jokunen. Ja viimevuotiset ovat hukassa...

2 kommenttia:

Aarnilintu kirjoitti...

Juuri löysin kirpparilta tummansinistä kangasta, missä hopeisia tähtiä. Verhot ovat nekin vissiin olleet edellisessä elämässään, mutta en oikein ollu vielä päättäny miksi niiden elämä minun käsissä muotoutuisi. Ehkäpä tämmöisiksi, näyttävät tosi kivoilta.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Aarnilintu. Tee toki kestolahjapusseja. Sinä saat ne varmasti pysymään tallessa joulusta toiseen paremmin kuin minä. :)