sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Joulukortteja + Muonio

Pintakokeilu esim. kalenterin
tai muistikirjan kanneksiTein lisää joulukortteja leikaten ja liimaten. Leikkasin punaisesta kopiopaperista sekä mainoksen punaisesta väripinnasta kuvioita ja liimasin ne valkoiselle paperille. Valkoisen paperin liimasin kauraryynipaketista säästämälleni pahville.

Olin tämän viikonlopun Muoniossa. Vaikka Muonio on vain 200 km Rovaniemeä pohjoisempana, siellä on jo talvi. Tänä aamuna oli aika vilpoista, -19 astetta. Aurinko nousi tänään Muoniossa Forecan mukaan klo 10.34 ja laski klo 13.48. Puolenpäivän maissa aurinko näyttäytyi:


6 kommenttia:

Aarnilintu kirjoitti...

On siellä kyllä mahdottoman talvista. Pimeää lienee sekä siellä että täällä, täältä vaan puuttuu nuo ihanaiset hanget kun ei ole lumesta tietoakaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Aarnilintu: Oli mukava yllätys mennä Rovaniemen loskasta Muonion talveen. Kyllä Rovaniemelläkin on tällä hetkellä maa valkoinen, muttei toki tuollaisia kinoksia.

Anonyymi: Kiitos

Sari Pohjois-Karjalasta kirjoitti...

Onpa ihanat maisemat ja tunnelma! Olisi niin rentouttavaa olla tuossa maisemassa.. Ihan ammattikuvaajan otoksia, en tosin tiedä vaikka olisitkin ammattikuvaaja..

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia,käsitöitä ja vaikka mitä täällä blogissasi :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Sari ja Nina! Olen opiskellut vähän valokuvausta sivuaineena, mutten kuitenkaan ole ammattilainen. Lisää toki haluan oppia silläkin saralla.