tiistai 21. heinäkuuta 2015

Häät: Pöytänumerot ja luonnonkukat

Reilun viikon takaiset häät ovat olleet syynä Hääräämön hieman harvempaan postaustahtiin alkuvuodesta. Elämäni ei juurikaan muuttunut hääjärjestelyiden vuoksi, vain askartelujen aiheeksi tuli häät. :)Tein kirpparilta ostamistani valokuvankehyksistä numerokyltit pöytiin. Leikkasin numerot venäjänkielisen kirjan sivuista. Kehykset ovat eri kokoisia keskenään. Pienimmät sijoitimme lähimmäksi sisäänkäyntiä. Yksitoista kehystä maksoi Toivon Torilla Rovaniemellä yhteensä 7 e.


Lähtötilanne:


Kaikki kukat häissämme olivat luonnonkukkia. Säilykepurkit ja vanhat tonkat toimivat maljakkoina. Keräsin kukkia siskojeni ja kaasojeni kanssa häitä edeltävänä päivänä sekä aamulla että iltapäivällä. Kukat pärjäsivät oikein hyvin, toki jokunen terälehti oli varissut.

Metsästä löydettyjä eri kokoisia kiviä oli koristeina pöydillä sekä pääovella. Tässä häitä edeltävän illan kännykkkäkuvia:

13 kommenttia:

Kurvillinen kirjoitti...

Tosi kaunista! Ja onnea!
Jos itse joskus menen naimisiin (poden kyllä pahemman laatuista sitoutumiskammoa...), niin toivoisin juurikin luonnonkukkia pöydillä erilaisissa purkeissa, kierrätysaiheista mekkoa, vanhoja pöytäliinoja jne. En ikävä kyllä ole askartelija, mutta mutta...

Hanna kirjoitti...

Paljon onnea!!! Enpä olisi voinut kuvitella häihisi muunlaisia kukkasia! Kauniita!!!

Krista kirjoitti...

Näyttää oikein kauniilta, luonnonkukat on paras vaihtoehto kesähäihin :) Ja onnea!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista onnitteluineen! Luonnonkukat olivat itsestäänselvä valinta :)

Unknown kirjoitti...

Oikein paljon onnea! Kehykset ovat hauska tapa numeroida pöydät.

Elina kirjoitti...

Isosti onnea!! Täälläkin kesä on kulunut häätunnelmissa ja niihin liittyvissä valmisteluissa. Ei tosin omissa vaan siskon. Sielläkin eripariset, kirpparilta metsästetyt kehykset olivat käytössä niin pöytien merkkaamisessa kuin hääparin lapsuuskuvien esittelyssä. Helppoa ja persoonallista.

Hanna Mi kirjoitti...

Oikein paljon onnea! Kauniit koristeet teidän häissä, kesähäissä luonnonkukat ovatkin parhaimmillaan.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja kommenteista :)

Sakru kirjoitti...

Ensinnäkin paljon onnea ja iloa teille! Ja kylläpä onkin kauniita ja lämpöisiä koristeita. Mukava ois nähdä enemmänkin hääjuttuja.

MatkaMartta kirjoitti...

Hienoja olivat koristeet ja sinun ja teidän näköisiä luonnonkukkineen ja muineen!! Olet kyllä taitava askartelija!!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Sakru ja MatkaMartta! :)

Väkertäjä kirjoitti...

Onnitteluni!
Kauniit ja kivat paikkanumerot olet tehnyt! Kaunista näyttää olevan sisääntulossakin. Hääjärjestelyt ovat teeseeitse-ihmistä työllistävää mutta antoisaa :)

Marle kirjoitti...

ihan parhaimmat onnitteluni!