keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäjuhlan kukkakoristeet ja lautasliinatKoristelin äitin kanssa yhdet kesäjuhlat viime perjantaina täällä siirtolapuutarhalla, tuossa rannassa olevassa kerhomajassa. Keräsin tonkkiin koiranputkia. Toiseen kimppuun laitoin myös korkeita saniaisia, toiseen jotain heiniä. Tykkään tosi paljon luonnonkukista.Taittelin vihreistä lautasliinoista lumpeita (ohje löytyy esim. Fold a napkin -sivustolta, klik). Niillä saa kattaukseen kätevästi näyttävyyttä. Googlaillessani löysin lisää hyviä lautasliinantaitteluvideoita Dunin sivuilta (klik).

Äiti oli ajatellut laittaa juhannusruusuja laseihin pöytiin, mutta tulikin kokeilleeksi laittaa juhannusruusun oksan pöytäliinalle. Se näytti aivan oasis-sieneen pistellyltä asetelmalta. 

Juhlien jälkeen ruusut olivat väsyneen näköisiä. Seuraavalla kerralla, kun on tarvetta juhannusruusukoristeelle pöydässä, oksa täytyy tökätä kostutettuun oasis-sieneen, jonka voisi kääriä folioon.Juhlien jälkeen toin kukkakimput Villa Amandan portille.
Koiranputket ja heinät ovat kestäneet hyvänä jo lähes viikon. Saniaiset sen sijaan alkoivat nahistua jo ensimmäisinä päivinä, niin nappasin ne pois kimpuista.

4 kommenttia:

Kanneli kirjoitti...

Kauniita kukkakoristeita ja onpa hienosti taiteltu nuo lautasliinat :)

Mandariinimania kirjoitti...

Hienoja kuvia. Lumpeenkukat ovat taidokkaan näköisiä!

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Kivat lautasliinat. Kyllä luonnonkukat vaan on niin kauniita, kauniit kimput ja kuvat.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)