sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kolmen rusetin tyyny + Ylläs


Kolmen rusetin tyyny


Ompelin rusettityynyn tuliaiseksi työkaverilleni, jonka mökillä kävin kylästelemässä Ylläksellä. Tein saman tyylisen tyynyn viime kesänä, näet sen täältä. Helppo ohje koristetyynynpäälliseen on täällä.Käsittelin tyynyn kuvat kirkkaammiksi, mutta viime aikoina minulla on ollut ongelmaa tuodessani kuvia Bloggeriin. Google kertoo tekevänsä pikaparannuksia kuviini enkä saa tuota toimintoa pois päältä. Olisiko vinkkejä, miten voisin palata pikaparannuksettomaan tilaan tms?Kävimme patikoimassa kahdeksan kilometrin Tähtipolku-nimisen lenkin Kesänkijärvi - Pirunkuru - Tahkokuru. Suosittelen lämpimästi tuota reittiä. Seuraavat kuvat ovat sieltä:


Kesänkijärvi Ylläs


Pirunkuru Ylläs
 


10 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Suloinen tyynyt ja kauniit maisemakuvat!

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

"Mahdottoman" kaunis tyyny!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kehuista Henni ja Mervi :)

Pikku Akka kirjoitti...

Niin kaunis tyyny. Tekisipä mieleni itsellenikin väsätä jotain rusettia. Tunnelmallisia syyskuvia. Tutut maisemat, kun joskus takavuosina tuolla olen patikoinut.

margsan kirjoitti...

Nätti tyyny!! Kuvasi ovat tosi upeita!!!

Helinä kirjoitti...

Suloinen tyyny ja mahtavat maisemat!

Aarnilintu kirjoitti...

Aivan upeita kuvia, niin maisemat kuin tyynykin! Molemmista välittyy jotain oleellista kohteistaan: maiseman kuulaus ja positiiviset syksyyn kuuluvat asiat sekä huolellinen työn jälki, jota sinun ompeluksissasi on aina niin ilo katsella:)

Jadezza kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste :).

Lilja kirjoitti...

Hih, hauska nähdä tutut maisemat hieman vähemmän talvisena! Ja kaunis on tyyny. :) hauska tapa saada yksiväriseen tyynyt jonkin jujun.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista. :)