keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Sveitsiläistä paketointiaOstin tämän tuikkulyhdyn joululahjaksi Sveitsistä syyslomalla. Myyjä kysyi, minkä väristä silkkipaperia haluan pakettiin. Silkkipaperin päälle hän kietoi sellofania. Näin hän sai hienon kiillon pakkaukseen. Ruusukkeeseen hän käytti useampaa juhlanarua ja halkoi narut nitojan näköisellä välineellä, jossa oli sisällä piikit. Päällimmäiseksi hän laittoi valmiin rusetin. Sveitsiläisissä kaupoissa paketointi vaikuttaa olevan aika iso juttu, ja paketit ovat näyttäviä ja tyylikkäitä.

8 kommenttia:

miqlu kirjoitti...

Pitääkin joskus kokeilla. :) Me tehtiin muuten jo muksuina kiharrettuihin lahjapaperinauhoihin ohuempia kiemuroita kamman avulla: ensin kiharrettiin nauha tavallisesti ja sitten kamman piikit nauhan juuresta läpi ja yhdestä nauhasta tulikin monta pientä nauhaa..

Hääräämön Laura kirjoitti...

Moi Nukkununnu! Hyvä tietää, ettei juhlanarun halkomiseen tartte mitään erityistä kapistusta (no, ei pelkoa, että olisin sellaisen ostanut), vaan kampa ajaa saman asian. Mä olen joskus leikannut muutaman millin kiharretun lahjanarun päästä ja sitten repinyt narun kahteen tai useampaan osaan. Kampa on varmasti kätevämpi. Täytyy kokeilla. :) Kiitos vinkistä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Hienosti paketoitu!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Eikö! :)

Asta kirjoitti...

Aina kun näen hienoja paketointeja tulee harmitus kun ei sitä ite muista... jaksa.. eikä taida olla sellaista kulttuuriakaan. Mutta pitää ryhdistäytyä enskerralla !! Hieno paketti !

Hääräämön Laura kirjoitti...

Asta, minulla on samansuuntaisia tuntemuksia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitosta vaan, blogiasi on mukava lukea ja katsella. Tuollaisia huovutettuja helmiä olen ajatellut tehdä.. olen aina ajatellut niiden tekemisen olevan vaikeaa mutta selkeiden ohjeitesi pohjalta taidan kokeille:) Mukavaa alkanutta vuotta sinulle:)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Memmi. Tee toki huovutettuja helmiä. Minäkin luulin niiden teon olevan paljon vaikeampaa ennen kuin aloin tehda niitä. Mukavaa huovutusta! Ja hyvää tätä vuotta!