lauantai 18. helmikuuta 2012

Synttärikortti + tunnustus

Tein synttärikortin 30 vuotta täyttävälle ystävälleni. Kortin tausta on lesepakkauksesta. Kuviopuolelle eli kortin taakse liimasin nauhojen liimaamisen jälkeen ikkunakirjekuoresta leikkaamani kortin kokoisen palan. Tavallinen kopiopaperi ei peitä värikkään pakkauksen kuvioita ja tekstejä, mutta sellaisissa kirjekuorissa, joissa laskut tulevat, on kuviopinta sisäpuolella eikä paperi näy läpi sen ansiosta. Numerot leikkasin vanhasta sisustuslehdestä ja nauhat ostin toissakesänä Bangkokista siskoni kanssa siskomme hääkoristeiksi.

Osallistun tällä kortilla Lauran korttihaasteeseen, jonka aiheena on tällä viikolla vanhat nauhat tai narut. Tehtävänä oli käyttää jossain muussa käytössä aiemmin olleita nauhoja tai naruja. Totuuden nimissä täytyy tunnustaa, etten ole varma, ovatko juuri nämä nauhat olleet hääkoristeina, mutta vastaavanlaisia nauhoja keräsin talteen hääpaikalta juhlien jälkeen.
Sain tunnustuksen Sekamelska-blogista. Kiitos paljon Miumau!


1. Lempiväri:
Vihreä

2. Lempieläin:
Poro

3. Lempinumero:
7

4. Paras alkoholiton juoma:
Uusin tuttavuus juomasaralla on rooibosjäätee. Ostin sitä syksyllä Sveitsistä. Se näyttää tavalliselta irtoteeltä ja sitä haudutetaan jääkaapissa tunnin verran. Myös seljankukkamehu on suosikkilistan kärjessä. Se taitaa olla yleinen juoma Ruotsissa, mutta kai sitä saa Suomenkin Ikeoista ja kuulemma Ahvenanmaalta ainakin. Suomalaisista juomista kaarnikkamehu eli variksenmarjamehu on juomasuosikkilistallani. Mainitsemi juomat ovat todella erilaisia, ja riippuu tilanteesta, mikä milloinkin on paras.

5. Facebook tai Twitter:
Facebook

6. Intohimosi:
Käsityöt

7. Lahjojen antaminen vai saaminen:
Kumpikin

8. Mieleisin kuvio tai muoto:
Tällä hetkellä pallo, sillä olen innostunut tunisialaisesta virkkaamisesta ja sain kerittyä vyyhdillä ostamani langat aika hienoiksi lähes pyöreiksi keriksi.

9. Paras päivä viikossa:
Tykkään kaikista viikonpäivistä, mutta kyllä lauantai taitaa olla paras.

10. Lempikukka:
Luonnonkukat, esim. koiranputki, jota kutsuin juuri puhumaan oppineena hauvanpöhköksi.

Olen saanut aiemminkin tämän tunnustuksen, mutta nyt tuli joitain aivan eri asioita mieleen, niin vastasin uudestaan.

Laitan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille: Tervetuloa seuraamaan Hääräämön touhuja uudet lukijat Starly ja Iita!

9 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Onpa kivan yksinkertainen mutta kuitenkin näyttävä kortti! Tykkään! Ja iso kiitos tunnustuksesta! :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ja ole hyvä. :)

Peurankello kirjoitti...

Kiitos kivasta tunnustuksesta! Arvostan kovasti, mutta olen niin armottoman huono tarttumaan niihin. Iloitsen silti kovasti ajatuksestasi! Ollaan kumpikin lappilaisia, hih, kiva!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Ei mitään painetta vastata, halusin vain muistaa ihanaa blogiasi. Jee Lappi! :)

Sanna Saksija kirjoitti...

Hauskasti aseteltu kortti. Kiitos osallistumisestasi Lauran korttihaasteeseen!

Aarnilintu kirjoitti...

Hieno kortti ja jälleen kekseliäs idea tuo kirjkuoripaperi läpinäkymättömyytensä takia. Minäkin sinun keittiökorteista innostuneena tässä taannoin tein siskolle synttärikortin niin että pahvi ja materiaali kohokirjaimiin löytyivät veitsipakkauksesta ja sisällä olleesta alustasta, kuvat taas nappasin erään kauppakeskuksen mainoskuvastosta. Näitä kun lueskelee, niin tulee katteltua materiaaleja ihan uusin silmin:)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Aarnilintu! Kiva kuulla, että hääräilyni inspiroivat. :)

Anonyymi kirjoitti...

Vastavierailulla :)
Sinähän olet näppärä....täytyy tulla kurkkaamaan uudemman kerran!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos. Tervetuloa jatkossakin katselemaan Hääräämön touhuja The Happy Wife!