Häärääjä

Olen Laura. Rentoudun ompelukoneen ääressä ja inspiroidun kierrätysmateriaaleista. Kerron Hääräämössä käsitöistäni ja julkaisen käsityöohjeita sekä kierrätys- ja korjausvinkkejä.

Jos etsit ideoita pienellä budjetilla toteutettaviin käsitöihin ja askarteluihin, olet oikeassa paikassa. Hääräämöstä löydät paljon tekstiilityöhön ja muuhun näpertämiseen liittyvää materiaalia.

Olin aivan surkea koulussa tekstiilitöissä kolmannella luokalla. Tilanne muuttui, kun äiti ilmoitti minut koululaisten ompelukurssille seuraavana kesänä. Innostuin ompelusta, ja vaatteita alkoi syntyä myös kotona sekä itselleni että sisaruksilleni. Nykyään teen käsitöitä monella eri tekniikalla.

Koulutukseltani olen kuvataideopettaja (TaM) ja luokanopettaja. Olen opiskellut myös tekstiilialaa (TaK) sekä valokuvausta. Suurimman osan työurastani olen opettanut yläkoulussa ja lukiossa kuvataidetta sekä ammattiopistossa taidetta ja kulttuuria Rovaniemellä ja sen lähistöllä. 

Naimisiinmenon myötä muutin kesällä 2015 Rovaniemeltä mieheni lapsuudenmaisemiin Muonioon, Tunturi-Lappiin. Olen junantuoma lappilainen, lähtöisin Jyväskylästä.

Nykyään työskentelen luokanopettajana kakkosluokalla Muonion yhtenäiskoulussa. Aiemmin olin useamman vuoden eskariopena. Hääräämössä onkin nähty monia esiopetusaiheisia postauksia. Julkaisen täällä myös tulostettavaa opetusmateriaalia ja kouluaiheisia ideoita. 

Vuonna 2017 syntyneen lapsemme tiimoilta julkaisen Hääräämössä toisinaan myös lapsi-aiheisia postauksia.


Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta 
haaraamo@gmail.com

Hääräämön kuvien lisäksi olen kerännyt paljon mielenkiintoisia juttuja 

Voit seurata Hääräämöä myös 
sekä

Tekemiäni käsityöohjevideoita näet

Tekemääni toiminnallista oppimateriaalia 
esi- ja alkuopetukseen löydät veloituksetta 
ja jotkut materiaalit pientä maksua vastaan 
10 asiaa, jotka voi ommella vanhoista farkuista
Etelä-Suomen Sanomat 13.6.2016
Kiitos kuvasta Elinalle!Kodin Kuvalehti: Patakinnas farkuista
Kodin Kuvalehti 16 / 11.8.2016