Häärääjä

Olen Laura. Rentoudun ompelukoneen ääressä ja inspiroidun kierrätysmateriaaleista. Kerron Hääräämössä käsitöistäni sekä julkaisen käsityöohjeita ja kierrätysvinkkejä.

Jos etsit ideoita pienellä budjetilla toteutettaviin käsitöihin ja askarteluihin, olet oikeassa paikassa. Hääräämöstä löydät paljon tekstiilityöhön ja muuhun näpertämiseen liittyvää materiaalia.

Olin aivan surkea koulussa tekstiilitöissä kolmannella luokalla. Tilanne muuttui, kun äiti ilmoitti minut koululaisten ompelukurssille seuraavana kesänä. Innostuin ompelusta, ja vaatteita alkoi syntyä myös kotona sekä itselleni että sisaruksilleni. Nykyään teen käsitöitä monella eri tekniikalla.

Koulutukseltani olen kuvataideopettaja (TaM) ja luokanopettaja. Olen opiskellut myös tekstiilialaa sekä valokuvausta. Suurimman osan työurastani olen opettanut yläkoulussa ja lukiossa kuvista sekä ammattiopistossa taidetta ja kulttuuria. 

Työskentelin toissa lukuvuoden eskariopena, ja Hääräämössä on nähty monia esiopetusaiheisia postauksia. Julkaisen täällä myös tulostettavaa opetusmateriaalia ja kouluaiheisia ideoita. Heinäkuussa 2017 syntyneen vauvamme tiimoilta esittelen Hääräämössä myös vauva-aiheisia käsitöitä.

Naimisiinmenon myötä muutin kesällä 2015 Rovaniemeltä mieheni lapsuudenmaisemiin Muonioon, Tunturi-Lappiin. Olen junantuoma lappilainen, lähtöisin Keski-Suomesta.


Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta 
haaraamo@gmail.com

Hääräämön kuvien lisäksi olen kerännyt paljon mielenkiintoisia juttuja 

Voit seurata Hääräämöä myös 
Facebookissa.Etelä-Suomen Sanomat 13.6.2016
Kiitos kuvasta Elinalle!Kodin Kuvalehti: Patakinnas farkuista
Kodin Kuvalehti 16 / 11.8.2016