keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Virkatut kuulokepehmusteet
Sähköpianoni kuulokkeiden pehmusteet olivat hapristuneet. Repäisin riekaleet irti ja virkkasin uudet pehmusteet. Olin nähnyt vastaavanlaisia netissä useammassa paikassa. Ensin virkkasin kuin patalappua, siis litteää pintaa ja siinä vaiheessa, kun pehmusteen piti lähteä kääntymään kuulokkeen sivulle, kavensin jättämällä noin joka toisen silmukan virkkaamatta.


Käytin pehmusteisiin samoja oransseja puuvillalankoja kuin ruskean neuletakin korjaamiseen. Virkkasin kaksinkertaisella langalla. Langoilla niin on vähän sävyeroa, että valmiista työstä ei huomaa, että siinä on kahta sävyä (kuvissa tosin sävyero korostuu). Lopputulos näyttäisi kuitenkin tylsemmältä, jos olisin käyttänyt vain yhtä lankaa. Tykkään optisesta värinsekoituksesta.

8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Onpas hauskat! :)

miutsi kirjoitti...

Hih! Kiva idea :)

nanou kirjoitti...

huippua! harmi kun ei oo nyt tuunattavia kuulokkeita, sain just vastaavan suojan näprättyä uuninluukkuun, ni ois hyvä virkkausvirekin meneillään :D

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kommenteista.

Lintuemo: Ehkä ihan hyvä, ettet tartte kuulokkeisiin uusia pehmusteita, koska nämä eivät ole kuulemma äänentoistollisesti hyvät. Minä tosin en ole huomannut eroa. :)

Niinu kirjoitti...

Hei meilläkin on yhdet raadot=kuulokkeet ilman pehmusteita! Kumma kun ne hapristuu niin nopeasti:(
Tästä sainkin innostuksen korjata ne(jos vain löydän ne vielä jostain:)!

Anonyymi kirjoitti...

Siistit :)

Kika7 kirjoitti...

Should do that to cover the headband of the headphones too! I like it already!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Thanks for your messages! :)