torstai 15. marraskuuta 2012

Pitkä musta tuubimekko

Ompelin tämän pitkän mekon viime lauantaiseen esitykseen samalla idealla kuin pikkujoulumekon (kuvia ja ohje täällä). Tein ohuesta puuvillaisesta college-neuloksesta alusmekon ja pitsikankaasta päällysmekon. Mekot ovat keskenään samanlaiset, mutta eivät ole kiinni toisissaan, joten niitä voi yhdistellä muihin saman mallisiin mekkoihin, jos sellaisia sattuu omistamaan. Leikkasin pitsikankaasta hihat, mutta en kuitenkaan ommellut niitä mekkoon ainakaan vielä.

Ostin kankaat Rovaniemen Eurokankaasta. Ne maksoivat yhteensä 55 euroa, tosi paljon minun mekokseni. Ei kai se kuitenkaan kovin paljon ole juhlamekosta? Kengät ovat kirpparilöytö, 4 euroa + korkolaput suutarilla 13 e.


Pitsikangas


Pitsikangas & college-neulos

10 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Wau, hieno!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Helinä! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi tyylikäs - kaunista!

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Superkaunis mekko ja käy juhlaan kuin juhlaan:)

Taikku kirjoitti...

Vau, klassisen kaunis mekko!!

eitsu kirjoitti...

Tosi upea ja juhlava mekko!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, kiitos ja kiitos Sinulle hyvästä ohjeesta. Pelastit erään open joulujuhlan! Nyt on mekko ommeltu ja tuli todella kaunis :) Musta mekko, jossa päällä harsomaista kangasta punaisin kukkasin! <3

Hääräämön Laura kirjoitti...

Hei kollega! Hyvä että tuli hyvä mekko. Kiva kun ohjeelle on käyttöä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, millä ompelit pitsin? Mulla on samaa ja anopin saumuri ei pure ja koneellakin jälki vähän niin ja näin. Auttaisiko joku nauha huolitteluun? Olen tekemässä juhlavaa iltapukua ja olen pulassa. t. Kätsy

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viestistä Kätsy. Mie ompelin saumurilla. Voisin kuvitella, että joku nauha auttaisi, jos ompeleen kanssa on ongelmaa. En valitettavasti osaa neuvoa. Tsemppiä projektiin!