torstai 13. syyskuuta 2012

Ponsse-naisen kassi

Minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä FinnMETKO 2012 -messuille Jämsään kaksi viikkoa sitten. FinnMETKO on Suomen merkittävin työnäytöksiin perustuva metsäkone- ja maanrakennusalan ammatti- ja myyntinäyttely. En ymmärrä koneista höykäsen pölähtämää, mutta mukavaa siellä oli. Matkaa Rovaniemeltä Jämsään kertyi yli 600 km suuntaansa, saman verran kuin Helsingistä Ouluun.

Vielä pari vuotta sitten kysyin, kirjoitetaanko Ponsse kovalla vai pehmeällä p:llä. Nyt näin enemmänkin Ponssen koneita ja kävin heidän messuosastollaan, jossa naisille annettiin keltaiset ruusut. Meidän pienestä naisporukasta tuli kertaheitolla Ponsse-naisia. Jatkossa kun näen keltaisen ruusun, mieleen tulee aina Ponsse.

Jo 100 hehtaarin kokoisen näyttelyalueen portilla sain Ponssen kassin. Siihen olikin hyvä kerätä karkkia, kyniä ja muuta tavaraa, jota oli jaossa eri osastoilla. Kassi on nonwovenia, ei kovin kestävää. Tein siihen ohuesta puuvillakankaasta vuorin sekä sankoihin vahvikkeet. Ompelin kaksi paikkataskua kassin sisäpuolelle. Toisen taskun suulle laitoin vetoketjun.

Tämä kassi ei ehkä ole kaikkein naisellisin, mutta mukava muisto Metkosta.


Miutsi, tervetuloa Hääräämön lukijaksi!

3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Mies kävi ennen joka vuosi metkoilemassa työporukan kanssa, mutta uudessa työpaikassa reissua ei järjestetäkään. Töitä, töitä, töitä - eikä mitään turhia messuja! :/ Pöllöä sanon minä. Olisin halunnu tommosen kassin, hauska idea tuo vahvistus! :) Saman voisin tehdä parille omallekin kassille, kun eihän nuo heppoiset muuten mitään kestä. :/

Stanna kirjoitti...

Kiitos ideasta, ei ehkä siihen Ponsse kassiin (eikä kyllä jontikankaan vastaavaan) mitä mies kantoi Metkosta kotiin... mutta metsolasta sain kauniin vastaavan tossa pari viikkoa sitten kankaita ostaessani, sitä voisikin vahvistaa

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viesteistä.

Stanna: Tykkäsitkö siitä John Deeren laukusta? Mä tykkään tosi paljon. Ajattelin senkin vuorittaa. :)