torstai 6. syyskuuta 2012

Ottobren liike RovaniemelläOlen käynyt ihastelemassa Ottobren myymälää täällä Rovaniemellä vuosien varrella, aluksi keskustassa ja muuton jälkeen Rantavitikalla. Harmittelin itsekseni, että ihan turhaan on noin ihana kauppa lähellä asuntoani, sillä en ruukaa ostaa kankaita kangaskaupasta. Ei tarvinnut kovin paljon vettä virrata Kemijoessa, kun tilanne oli jo toinen. Innostuin nimittäin vaatteiden ompelusta. Löysin liikkeestä kaunista vakosamettia tunikaa tai mekkoa varten pari viikkoa sitten. Olin kuullut, että heillä on myynnissä vanhoja Ottobren lehtiä. Ostin vuoden takaisen naisten numeron ja ompelin sen kaavalla itselleni mekon. Suunnitelmissa on kuvata mekko piakkoin. Esittelen sen sitten täällä. (Edit: se löytyy täältä.)


"Dissainia ja hyvvää mieltä"

Nyt on meneillään Rovaniemi-viikko, jokasyksyinen kaupunkifestivaali. Viikonloppuna on avoimet ovet monessa museossa. Perinteiset sadonkorjuumarkkinat sekä Design-markkinat on lauantaina sekä sunnuntaina Pöykkölässä. Viikon monipuolisen ohjelman löydät täältä.

9 kommenttia:

Sari/Kotihyppysissä kirjoitti...

oi kuinka herkullinen liike! näyttää just sellaselta kaupalta, että sieltä tekis mieli ostaa kaikki ja aika menee pähkäillessä, mitä lähtee mukaan :)

Piituski kirjoitti...

Juu tuossa liikheessä kannattaa käyä palkkapäivänä. Tai sitte ei... Se on vähä miten sen ottaa :D Jos on rahhaa, voi olla varma, että köyhtyy, ja jos ei ole, niin voi olla varma, että harmittaa. Nimim. kokemusta on.

Tanja K kirjoitti...

Ottobren myymälä on kyllä kangaskaupoista huipuin. Ihan tajuttomasti kankaita ja siististi esillä. Tekisi mieli nii-in paljon kaikkea ja onhan se kiva hypistellä ja nähdä värit aitoina eikä vain tietsikan ruudulla. Mutta jotenkin piilossa koko kauppa.

Elisa kirjoitti...

oon itsekin jo haaveillut parisen vuotta ottobressa käymistä, viime syksynä jäi kun oli siellä käydessämme parempaakin tekemistä :) ihana nähdä sitten, mitä olet saanut aikaan! go, Laura-ihanainen! <3

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitti kommenteista.

Tanja K, kaupan sijainti on tosiaan sellainen, että ei sinne vahingossa eksy, mutta nettimyynti taitaakin olla ykkösasia.

Elisa: kuvat otettu, tässä lähipäivinä postaan. :)

Aarnilintu kirjoitti...

Näyttää tosi herkku kaupalta! Jossain blogissa törmäsin juuri Ottobren naistenvaatelehteen ja näytti olevan sen verran kivoja malleja, että pitänee etsiytyä semmoseen lehtikauppaan missä sitä pääsee selailemaan.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Eikö näytäkin! :) Mä tilasin Ottobren lehden tällä viikolla.

Outi kirjoitti...

Uskomattoman ihanan näköinen tuo liike! Loppuviikosta olisi sinne tarkoitus suunnata:) Muistatko yhtään mitä siellä maksoi nuo vanhat lehdet?

Hääräämön Laura kirjoitti...

Hei Outi! Muistaakseni vanhat lehdet maksavat sen verran kuin kannessa lukee. Mukavaa shoppailua!