sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Työhuoneen sisustusta
Ostin kirpparilta verhot viidellä eurolla viime viikolla. Minulla oli työhuoneessa aiemmin aika hailakat verhot (alin kuva). Olin saanut ne entiseltä kämppikseltäni opiskelijasolussa yli kymmenen vuotta sitten. Hän jätti verhot kämppään muutettuaan pois.

Olin ajatellut sisustaa työhuoneen värikkäästi, joten nämä verhot olivat hyvä löytö. Pesulapun mukaan ne ovat aitoa Anttilaa. En ruukaa vaihdella verhoja. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun ostin verhot, vaikka minulla oli jo sellaiset. Varsinaisesti en tykkää verhoista, ja minusta olisi ihanne, jos verhoja ei tarttisi lainkaan. Eteläikkunassa on kuitenkin pakko olla verhot. Minulla on kirjahylly ikkunan vieressä (tiedän, ettei se ole paras paikka kirjoille), joten verhot suojaavat kirjoja pahimmalta paahteelta.

Ylimmän kuvan pöytä ja kirjahylly sekä oikealla näkyvä vihreä peltilokerikko ovat kirpparilta. Oikeassa alanurkassa oleva hyllykkö on dyykkauslöytö, jossa säilytän karkkikaupoista ilmaiseksi saatuja karkkilaatikoita, joihin olen laittanut ompelu- ja askartelutarvikkeita. Hyllykkö oli edellisessä asunnossani keittokomerossa mikroaaltouunin alla. Valkoinen lamppu on siskoni vanha, ja tuolin ostin vuosia sitten yhdeltä ystävältä, Ikeasta alunperin molemmat. Vasemmalla seinällä olevat kaapit ostin viime syksynä Iskusta (Askosta? menee aina sekaisin). Halusin vain yläkaapit, jotta lattiapinta-ala jää mahdollisimman suureksi. Tuntuu, ettei mikään pöytä riitä minulle. Teen siis paljon asioita lattialla.

Työhuoneeni oli kuvanottohetkellä poikkeustilassa. Yleensä siellä näkyy elämisen jäljet.
Ennen


Sain pari viikkoa sitten tunnustuksen Mintulta Mintun käsityöt -blogista. Kiitos Minttu! Tunnustus ilahdutti, vaikken nyt laitakaan sitä eteenpäin.
Tervetuloa uudet lukijat Katja ja Hanna!

3 kommenttia:

Tiina Verhoomo Elegantesta kirjoitti...

Kivat verhot olet löytänyt. Tuo hyvin väriä huoneeseen ja sointuvat hyvin muuhun sisustukseen.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen työhuone sinulla ja verhot ovat todella upeat:-)

Niinu kirjoitti...

Ihanan värikkäät verhot!
(tulin kommentoimaan vaikka kateellisena täällä katselenkin upeaa,isoa työhuonettasi - mä saan sellaisen ehkä sitten kun lapset muuttaa pois kotoa:(