keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Penaali ja kassi tuliaiseksi


Ompelin penaalin (siitä tuli kuulemma piuhojen ja muiden pienten kameratarvikkeiden pussi) Maija Isolan (1927 - 2001) Marimekolle suunnittelemasta Tamara-kuosista. Vuoritin sen mustalla kankaalla, josta tein aiemmin vuorin myös Ponsse-kassiin
Samasta mustasta kankaasta ompelin kassin, jonka ulkopuolelle tein Tamarasta taskun. Laitoin kolmeen kohtaan heijastinnauhaa: molemmille sivuille vaakasuoran pätkän sekä pienen heijastinnauhalenkin taskun sivuun. Heijastinnauhaa olen ratkonut kirpparilta ostamastani huomioliivistä. Ajattelin, että heijastimet ovat erityisen tärkeitä tässä kassissa, sillä tein kassin ystävälleni, joka asuu huomattavasti Rovaniemeä pohjoisempana.

7 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Tulipas upeita!

Aarnilintu kirjoitti...

Todella tyylikäs penaali. Ja ilmeisen kätevä käytössä, koska vetoketju aukeaa molempiin sivuihin asti eikä ole vain tuossa pussukan päällä, jolloin tuonne on helppo laittaa isompiakin tavaroita ja ne saa näppärästi poiskin. Tuollaisesta käytännön tarpeista lähtevästä ajattelusta ja siitä johtuvasta suunnittelusta tykkään kovasti.

Tiina Verhoomo Elegantesta kirjoitti...

Komppaan Aarnilinnun kommenttia. Tosi hyvännäköinen penaali.

margsan kirjoitti...

Voi kun hienot ja varmaan tosi toimivat!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kommenteista.

Aarnilintu: Tuo on helpoin tietämäni tapa tehdä tuollainen pussukka, kiva että vetskari aukeaa noin hyvin.

nanou kirjoitti...

Heijastimet on kyllä huippulisäys, vaikka ihan joka asusteessa sais olla. :) Hieno penaali ja kassi.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Lintuemo!