lauantai 30. huhtikuuta 2011

Arvonta suoritettu + tunnustus

Onnea Kiukkuiita, Sinikka ja Sirkka! Onni suosi teitä Hääräämön arvonnassa. Kiukkuiita saa aloituspakkauksen lehmämuistipeliin. Sinikka ja Sirkka saavat kumpikin toivomansa eteläafrikkalaisesta mehupurkista tehdyn rahapussin. Lähettäisittekö minulle osoitteenne sähköpostiini haaraamo (at) gmail.com, niin tuotteet löytävät perille. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

En viitsinyt askarrella arvontalipukkeita, vaan kirjoitin summassa kolme kuusinumeroista lukua paperille. Laskin arpojen määrän. Tuo kuusinumeroinen luku oli siis järjestysluku, kuinka mones arpa voittaa (osallistumisjärjestyksessä). Sain nopeutta laskemiseen pikaisella laskutoimituksella: Jaoin kuusinumeroisen luvun arpojen määrällä. Tuloksesta poimin kokonaisluvun, jolla kerroin arpojen määrän. Vähensin vastauksen alkuperäisestä kuusinumeroisesta luvusta, joilloin sain jakojäännöksen. Jakojäännös oli voittoarvan numero.


TunnustusSain tunnustuksen rocKing´sKidin Elisalta jo pitkän aikaa sitten. Olin aivan otettu, vaikka vastaaminen onkin viipynyt. Kiitos Elisa! Tähän tunnustukseen kuuluu kahdeksan asian kertominen itsestään.

1. Olin aivan onneton alakoulun käsitöissä, kunnes äiti ilmoitti minut yhtenä kesänä koululaisten ompelukurssille. Siellä innostuin ompelemisesta, ja vaatteita alkoi syntyä paljon kotona sekä itselleni että sisaruksilleni.
2. Yläkouluaikana aloin tehdä tilkkutöitä, ja vaateompelu jäi.
3. Ompelu on minulle hyvä rentoutumiskeino.
4. Käytän materiaalina pääosin puhki kuluneita vaatteita ja lakanoita. Joskus ostan kirpparilta vaatteita tai petivaatteita materiaaliksi. Myös ystävät tuovat käyttökelvottomia vaatteita minulle joskus.
5. Yritän keksiä kätevää keinoa säilyttää kankaita (siis niitä rikkinäisiä housuja, reikäisiä tyynyliinoja yms.). Tällä hetkellä ne ovat muovipusseissa. Kun etsin jotakin, saan käydä lähes kaikki pussit läpi (niitä ei ole kolme tai neljä eikä yhdeksän, vaan..) ja siinäpä se siisteys taas oli. Pienelle ompelu- ja askartelusälälle olen jo hakenut yhteensä 29 karkkilaatikkoa videovuokraamoista. Jotain vastaavaa suuremmassa koossa tarttisin kankaillekin.
6. Olen toisaalta boheemi, mutta monissa asioissa perfektionisti.
7. Blogin myötä olen alkanut tehdä enemmän käsitöitä ja muita hääräämisiä muillakin tekniikoilla kuin ompelemisella.
8. Tykkään valokuvata ja käsitellä kuvia. Hääräämön kuvat ovat keskenään laadultaan aika eritasoisia. No, jospa niissä näkyisi kehitykseni kuvankäsittelyssä. Olen käyttänyt viime aikoina ilmaiseksi netistä ladattavaa GIMP-nimistä ohjelmaa ja olen tyytyväinen siihen.

Haluaisin antaa tunnustuksen

Ei kommentteja: