maanantai 3. heinäkuuta 2023

Ikuisessa neuletakissa Särkitunturilla 2023
Jokunen vuosi sitten päätin tehdä kuluneesta neuletakistani ikuisen, tai ainakin melkein. Korjaan neuletakkia aina vuoden verran yhdellä värillä. Viime kesästä lähtien olen korjannut sitä violetilla langalla. 

Korjaustarpeita tulee yllättäviin kohtiin. Neuletakki alkaa olla aika kulunut, niin reikiä ilmestyy usein sellaisiinkin kohtiin, joiden ei ajattelisi joutuvan kulutukselle. 
Minulla on tapana kuvata tämä puuvillainen neuletakki kesäisin Särkitunturilla, 15 kilometrin päässä Muonion kirkonkylältä. Viime kesänä Särkitunturin reitti oli suljettu parkkipaikan laajennuksen vuoksi, niin silloin otin kuvat poikkeuksellisesti Pohjois-Norjassa. 
Vilkaise viime vuosien kuvia neuletakin vaiheista:

2022 

2021 

2020 

2019 

SärkitunturiSärkitunturilla on monta lampea. Ensisilmäyksellä näyttää, että tunturin huipulla olisi vain kaksi lampea. Kahden suurimman lammen ohi käveltyä lampia näkyy useita, tässä kaksi niistä: 
Hääräämön postauksesta Retkeile lasten kanssa Muoniossa löydät monia retkikohteita, joihin pääsee lastenrattailla ja joihinkin myös potkupyörällä.

Näet Hääräämön kuvia myös Instagramista ja Pinterestistä.


6 kommenttia:

Pikku Akka kirjoitti...

Tämä ikuinen neuletakki on kyllä hauska projekti. :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos, niin minunkin mielestäni :)

Sude kirjoitti...

Neuletakki senkun komistuu vuosi vuodelta. Tosi kivan näköinen ja taatusti persoonallinen.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Voi kiitos, Sude :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on aivan upea! Satuin blogiisi parsimisvinkkejä etsiskellessä, ja sain tästä valtavasti inspiraatiota. Hauska muuten, kun ensin ihailin vain takkia ja sitten katsoin vuoden -19 versiota, ja tajusin, että mullahan oli samanlainen takki joskus 2010-luvun alussa, mutta violettina. Tästä parsitusta versiosta en olisi tunnistanut enää :) Upeaa työtä! -Emilia

Hääräämön Laura kirjoitti...

Hei Emilia ja kiitos ihanasta viestistä! Minäkin joskus aivan häkellyn, kun katson vanhoja valokuvia, joissa on tämä neuletakki, on niin eri tyylinen nykyään :)