torstai 13. elokuuta 2015

Puuhavihko lapsille häihinKokosin lapsille puuhavihkot häihimme. Jokaisella lapsella (reilut 30 alaikäistä) oli ikäkauteensa ja osittain myös mielenkiinnonkohteisiinsa sopiva A4-kokoinen monistenippu. Nuorimmilla oli värityskuvia, ja isommilla erilaisia sokkeloita, sudokuja, yhdistä pisteestä pisteeseen -tehtäviä, vitsisivu yms. Lukutaitoisille lapsille laitoin puuhavihkoon myös hääbingon, joka oli aikuistenkin häälehdessä (klik).

Keräsin Pinterestiin (klik) linkkejä erilaisiin tehtäviin, joita laitoin puuhavihkoihin.

Kanteen tekstasin lapsen nimen, ja puuhavihko toimi myös paikkakorttina. Nimen kehykset löysin netistä. Kehyksiä löytyy paljon mm. hakusanoilla "free clipart frame images". Kansilehden alareunaan laitoin tekstin aikuisten häälehden kannesta. Vihkot oli tarkoitus laittaa rullalle valkoisella satiininauhalla, mutta pussi, jossa satiininauha oli, oli joutunut hukkateille. Sitä ei ole löytynyt vieläkään.

Laitoin vihkoihin myös kuvia hääautostamme:


Hääauto Volvo Amazon talvehtii 2014 - 2015

9 kommenttia:

Pikku Akka kirjoitti...

Voi, mahtavuus! On sulla ollut kyllä monenmoista puuhaa häiden valmistelussa. Aivan ihanat puuhakirjat!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos. Vähän innostuin.. :)

Sakru kirjoitti...

Vaude, miten hieno puuhavihko! Minusta on ihanaa että huomioit näin lapsivieraatkin. :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Sakru :)

Heidi kirjoitti...

Kiva idea perinteisten raahaa-kaikenmaailman-lelut-mukanasi-juhliin tilalle ja kiitos linkeistä!

Marle kirjoitti...

Ihania oivalluksia ja hienoja toteutuksia kaikki! Varmasti on vieraaillakin paljon upeita muistoja teidän juhlasta. Meilläkin on lapsena Volvo Amazon ja tietysti valkoinen.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viesteistä Heidi ja Marle :)

Metsäntyttö kirjoitti...

Ihana idea huomioida lapset tuolla tavalla:) On siinä kaikessa ollut aika työ kyllä, niinkuin nyt yleensä häiden järjestelyssä muutenkin. Saimme mekin olla taannoin häissä mukana, ja sielläkin oli lapset huomioitu tavalla josta tykkäsivät (ja aikuiset myös). Oli nimittäin ruokailun jälkeen yllätys: erään liinan alta paljastui karkkipöytä, jossa sitten kävikin aika vilske:)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kommentista Metsäntyttö! Olihan tuossa hommaa, mutta mukava sitä oli tehdä :)