maanantai 14. heinäkuuta 2014

Nopeita lettejä & urheilukampauksia + ohjelinkkejä
Näyttävät ja kauniit kampaukset voivat olla yllättävän helppoja tehdä, kuten yllä oleva lettikampaus. Ohjeen siihen näet Abby Smithin videolla (klik). 

Tess Christinen videolla (klik) opastetaan kahdeksan nopeaa tapaa laittaa hiukset. Siellä on ohje myös alla olevan kuvan kampaukseen. 
Edit 17.7.2014: Twist Me Pretty -blogissa (klik) julkaistiin eilen tämän kampauksen variaatioita.
Alimmat kampaukset sopivat hyvin jumppatunnille ja juoksulenkille. Näiden sekä kolmen muun urheilukampauksen ohjeen näet Abby Smithin videolta (klik). Hänen Twist Me Pretty -bloginsa Hairstyle Galleryssa (klik) on paljon erilaisia lettejä ja kampauksia ohjeineen. Suosittelen.


Australialaisen Hair Romancen sivuilla on nopeiden kampausten ohjeita märille hiuksille (klik). Saman tekijän videoita YouTubessa näet täältä (klik). Monet videoista on kuvattu miljöössä, mikä tekee niistä eri tyylisiä kuin muista hiusvideoista. Useassa videossa ohjeistus on tekstitettynä, mutta joissain videoissa Christine puhuu mielestäni aivan ihanalla aksentilla. 


Kiitokset taas mallilleni!

9 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Mun pitäis ehdottomasti opetella erilaisia letistyksiä kun tytöt usein pyytää letittämään mutta enhän minä osaa kuin pari erilaista :)

Krista kirjoitti...

Ihania kampauksia - oispas itsellä niin pitkä ja paksu tukka että voisi tuollaisia tehdä :)Hyvä tämä tukkateema muuten :)

HanNa kirjoitti...

Ihania kampauksia, pakko heti huomenissa koittaa ylintä :)

Matkatar kirjoitti...

Upea tuo ensimmäinen! En saanut sitä videota pyörimään vaikka pari kertaa eri aikoina kokeilin, mutta uskoisin osaavani sen silti tehdä :D

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viesteistä!

Matkatar: Harmi, jos video ei aukea sinulla. Minä sain sen äsken näkymään. Tuo letti on tosiaan tosi simppeli. Molemmille puolille tehdään tavallinen letti ja kiinnitetään toiselle puolelle. Näyttävyyttä saadaan löysyttämällä (nyppimällä) lettiä paksumman näköiseksi.

Unknown kirjoitti...

Ihania. Harmillista kun ei ole päätä johon testailla.

Kanneli kirjoitti...

Tosi hienoja kampauksia. Kiitos kun linkität tänne ohjeita :)

Elina kirjoitti...

Kiitos näistä linkeistä, Laura. Viime kesänä sun letitysvideolinkit innoittivat minut kasvattamaan tukkaani ja nytpä voin testata noita omaan päähäni. Helposti tulee tehtyä samat pari-kolme versiota, jotka on opetellut. Noilla amerikkalaisilla naisihmisillä tuntuu vaan olevan tosi paksu tai kihara tukka, joissa ei näy pikku epämääräisyydet...toisin kun suorissa hiuksissa, mutta mitäs pienistä!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viesteistä!

Elina, miekin aloin kasvattaa hiuksia viime kesänä näiden videoiden innottamana. Niinpä, tällaisiin ohuisiin hiuksiin on paljon vaikeampi saada näyttävää kampausta, mutta ei lannistuta! :)