tiistai 8. heinäkuuta 2014

Farkkutyyny ja käyntikorttiTuli hyvä syy lahjoa farkkupeiton (klik) saajaa pienen ajan sisällä uudemman kerran. Ompelin hänelle peitosta yli jääneistä palasista tyynynpäälisen. Laitoin tilkut limittäin nurja puoli oikeaa puolta vasten ja ompelin saumat oikealta puolelta siksakilla. Purin vähän repimääni reunaa, jolloin sain aikaiseksi raidan.Tyynyn toisen puolen tein vanhasta puuvillatrikoisesta kesäpaidastani. Trikoo on miellyttävän pehmeää ihoa vasten.Käyntikortin villasukista lisää kuvia täällä (klik)


Tilasin Hääräämön käyntikortit Easyprintiltä (klik). Sieltä saa 250 kappaleen käyntikorttierän ilmaiseksi. Näin useammassa blogissa tuolta tilattuja käyntikortteja, ja kun ilmaiseksi sai, niin minäkin tilasin. Aluksi tuntui turhan tärkeilevältä, että pitää nyt oikein käyntikorttikin olla. Viime viikkojen aikana on kuitenkin ollut monta tilannetta, joissa on ollut luontevaa antaa blogin käyntikortti. Kortit ovat hyvälaatuisia ja ne ovat aivan ilmaisia, edes postikuluja ei tarvinnut maksaa. Suuret kiitokset Easyprintille!


Tämä ei ole blogiyhteistyötä. :)

4 kommenttia:

Hanna Mi kirjoitti...

Kiva tyyny! Käyntikorteille on varmasti käyttöä, näppärästi saa luntattua osoitteen.

Marika kirjoitti...

Nätti tyyny, miullakin on suunnitelmissa kokeilla farkkujen tuunailua tilkkutekniikassa, tyynystä vois olla hyvä aloittaa.

Elina kirjoitti...

Tuommoinen tyyny sopisi meidän parvekkeelle päiväunityynyksi, joten taidankin ryhtyä heti toimeen. Samaa pitäisi varmaan tehdä käyntikorttien suhteen, kun sellaiset on minullakin olleet piiitkään hankintalistalla.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista! :)