torstai 12. joulukuuta 2013

Mondo-kasseja maailmanmatkaajilleLöysin Anttilan poistopöydästä Vallilan Mondo-kangasta. Tanja Orsjoen suunnitteleman kuosin kaupungeista minulle tuli heti mieleen ystäviä ja ostin kangasta tehdäkseni siitä lahjaksi kasseja. Rovaniemeläisenä oli mukava huomata, että Rovaniemi oli päässyt maailmankartalle. Kaikki neljä kassin saajaa ovat asuneet tai asuvat Rovaniemellä.

Amerikka-kassien sininen puoli ja kantohihnat ovat kirpparilta ostetusta pussilakanasta, kuten myös kaikkien kassien sisällä olevat taskut, joihin on ohje täällä.


Korostin Novosibirsk-nimisen kaupungin nimen heijastikolmiolla Novossa asuneen ystävän kassiin. Heijastimet olen ratkonut kirpparilta ostamastani huomioliivistä.

13 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

OI miten ihania, tosi miellyttävä lahja!

Aarnilintu kirjoitti...

Varsin näppärä ja aina niin käyttökelpoinen lahja! Kauppa/kangaskasseja ei kait koskaan voi olla liikaa. Ja tosi kiva tuo kangas:)

kodinkuvalehti.fi/ruususuu kirjoitti...

Oi, ihana!

Pieni Lintu kirjoitti...

Hauskoja! :)

Jadezza kirjoitti...

Mainiot lahjat!

Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ] kirjoitti...

Oi mitä kasseja! Mä oon sellainen "eko"kassien suurkuluttaja. Aina mukana. Voisi tosiaan itsekin ommella mieleisestä kankaasta. Nämä kelpaisi :)

Hanna Mi kirjoitti...

Näistä laukuista ei voi olla pitämättä. Kangas nimenomaan on loistava valinta ystäville, jotka maailmaa kiertävät. Kestokassien käyttöä täälläkin suositaan (milloin mitäkin mainoskasseja saatu). Tosin olen vuosien saatossa huomannut, että itselle ei ole tullut tehtyä yhtään kassia, kaikille muille kylläkin. Suutarin lapsella jne.

nina kirjoitti...

Mielettömän ihania kasseja, heti aloin haluamaan tätä kangasta edes palasen, jotta saisin ystävälleni ommeltua tämän kassin ennen kevättä ;) jolloin ystäväni on lähdössä afrikkaan! Mukavaa viikonloppua sinulle!

Emileitha/Tarja kirjoitti...

Tosiaan hienoja ja edellisessä postauksessa olevat housu jutut myös jännät

Krista kirjoitti...

Kivan näköisiä kasseja ja tarpeellisia lahjoja! Hei, arpa suosi muuten sinua blogini arvonnassa, joten onnea!

Lilli kirjoitti...

Hauska kangas ja toteutus! Sinullahan on ihana blogi täynnä mainioita ideoita ja kauniita kuvia =)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! Hiljattain ostin taas Anttilasta Vallilan kangasta, josta ajattelin tehdä pari kassia itselleni. Tähän mennessä olen käyttänyt vain mainoskasseja, mutta nyt päätin tehdä itsellenikin kauniista kankaasta pari kauppakassia. :)

Taina kirjoitti...

Hieno oivallus! Ihanat shoppailukassit!