torstai 10. lokakuuta 2013

Vieraspyyhkeet ja vessan sisustus
Tein keskeltä puhki kuluneesta astiapyyhkeestä kaksi vieraspyyhettä.
Leikkasin puolipellavaisen valkoisen pyyhkeen puoliksi ja leikkasin vähän kulunutta kohtaa pois. Päärmäsin leikkaamani reunan, ja niin tuli kaksi uutta vieraspyyhettä valmiiksi. Ripustuslenkkejä ei tarvinnut ommella, sillä alkuperäisessä pyyhkeessä oli ripustuslenkki kummallakin lyhyellä sivulla.

Pyyhenaulakon nimikyltit näet tarkemmin täältä.
Edit: Uudet näppäimistöstä tehdyt nimikyltit esittelin täällä.


Haaveilin yli kymmenen vuotta sitten, että vessassani olisi ikkuna, jotta voisin laittaa sinne viherkasveja. Missään asunnossani Rovaniemellä vuosien varrella ei ole kuitenkaan ollut ikkunallista vessaa. Edellisen kämppäni vessaan (klik) laitoin kokeeksi vessaan kesveja ja hyvin pärjäsivät ilman luonnonvaloa. Nykyään en meinaa muistaa kastella vessan kasveja. Silti ne ovat ihan hyvässä kunnossa.

4 kommenttia:

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Hei. Minäkin teen kirpparilta ostamistani puolipellavaisista pyyhkeistä, pöytäliinoista ja muista sopivista, meille keittiöpyyhkeitä. Vanhoista pussilakanoista irroitan alapään ja teen niistä aluslakanoita, ompelen palat yhteen ja 80cm leveän vuoteen lakana on valmis. Myös tyynyliinoja saa mukavasti, useasti pussilakana on vielä vahvaa ( ala) reunasta ja monet lakanat ovat sellaista vanhaa tiivistä kangasta, joka ei nukkaannu.

Pikku Akka kirjoitti...

Ai, että mä nautin tällaisista pikkuisista kierrätystöistä. Ja nuo nimikyltit on kerrassaan mainiot. Pakko hyödyntää seuraavat postimerkin kehykset johonkin. Kiitos ideoista - taas! :)

Tiinatuuli kirjoitti...

Ihanan näköinen! Taidanpa seuraavassa asunnossa napata juorusta palan säilykepurkkiin kasvamaan kylppäriin... :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viesteistä!

Tuomontuvan emäntä, eikö olekin yllättävää, kuinka paljon puhki kuluneissa petivaatteissa on käyttökelpoista kangasta!

Pikku Akka, kiitos. :)

Tiinatuuli, säilykepurkki ruostuu ajan myötä. Mulla on joistain kukkaruukkuina palvelleista purkeista tullut vettä läpi alareunaan tulleesta reiästä. No, kyllä ne yleensä kestää vuosia riippuen kasteluinnosta.