tiistai 1. lokakuuta 2013

Huuda omaksesi pinkki laukku!
Tämä laukku sekä paljon muita kauniita käsitöitä huutokaupataan tulevana perjantaina 4.10.2013. Tuolloin on kansainvälinen Roosa nauha -päivä. Roosa nauha -keräys auttaa rintasyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään sekä lisää tietoa rintasyövän ehkäisyn mahdollisuuksista. 

Facebookin Saumanvara-ryhmässä haastettiin jäseniä ompelemaan tuotteita Roosa nauha -keräyksen hyväksi. Kaikissa huutokaupan tuotteissa on jotain pinkkiä. Voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan keräyksen sivuille (klik), eli se menee lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle. Lahjoituksen voi tehdä myös osallistumatta huutokauppaan.

Huutokauppa alkaa lastenvaatekirppari Piilon Facebook-sivulla (klik) perjantaina 4.10. klo 8.00 ja päättyy saman päivän iltana klo 20.00. Osa huutokauppaan tulevista tuotteista on jo nähtävillä em. sivun Roosanauhahuutis-kansiossa.

Ompelin tämän laukun rahin ja tablettien jämäkankaasta, joka on keinonahkaa. Vuori on Maija Isolan Marimekolle suunnittelemaa Muija-kuosia kirpparilta löytämästäni pussilakanasta, 100 % puuvillaa. Laukku on kooltaan 30 cm x 35 cm. Laukussa on pari pientä heijastinta. Ne eivät tokikaan riitä ainoiksi heijastimiksi, mutta ovat hyvänä lisänä. Tänään vietetään ensimmäistä kertaa heijastinpäivää (1.10.), ja Liikenneturva muistuttaa heijastimien käytöstä pimenevinä syysiltoina.

 
Terveiset Iso-Ylläkseltä:
...ja Kuertunturilta:Suosittelen Ylläksen vaellusreittejä. Tunturireissujen jälkeen katsoin geokätköilykarttaa ja huomasin, että sekä Kesänkijärvellä että Kuertunturilla olisi ollut kätkö. Parin viime vuoden aikana kätköilyni on ollut satunnaista tai käytännössä tauolla. Löysin geokätköilysivustolta yhteenvedon kätköilyaktiivisuudestani. Hauska yksityiskohta oli, että olen löytänyt kätköjä eniten elokuussa ja yleisimmin lauantaisin.
3 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Mahtava idea tuo huutokauppa! Ja hieno laukku :) Pinkki/vaal.punainen ei oo koskaan ollut mun väri, mutta kesällä hankin me&i:lta pinkkivalkoisen paidan sen ihanan mallin ja printin takia ja suunnittelin jo pukeutuvani siihen perjantain kunniaksi.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viestistä Etenaelli! Mie en ole vielä oppinut käyttämään vaaleanpunaista, tosin viime viikolla ostin vähän vaaleanpunaisia kankaita ajatuksena tehdä jonkinlainen tunika. Huomiselle en taida mitään vaaleanpunaista löytää.

Anski kirjoitti...

Oi miten upeita tunturikuvia!