perjantai 24. elokuuta 2012

Rovaniemen Wanhat Markkinat 2012
Jee, tänä viikonloppuna (24. - 26.8.2012) on Rovaniemen Wanhat Markkinat! Vanhalla torilla sekä Jätkänpuistossa on paljon ohjelmaa ja syötävää. Kävin tänään illansuussa kiertelemässä markkinoilla. Söin suklaapäällysteisen omenan, join smoothieta ja ostin virolaista juustoa. Nautin auringonpaisteesta ja tuttujen tapaamisesta. Moni paikallinen suunnittelija ja käsityöläinen on mukana markkinoilla myymässä tuotteitaan.


Fobia-tuotteiden suunnittelija Jenni-Liisa Yliniva


Martti Rajalan tuohitöitä näet lisää täältä.

Henna Kelloniemi ja White Zebra
Kreetta Poikelan (oik.) Polkka-tossuista 
kuvia Hääräämössä täällä.
Ja kukaan ei varmaan huomannut kuvissa mitään eroa muihin Hääräämön valokuviin (minä en ainakaan). Otin nämä kuvat 3,2 megapikselin kännykkäkameralla.

4 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Aika mainiot markkinat! Kyllähän 3 megapixeliä riittää mainiosti nettikuvien laaduksi..

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos viestistä Matkatar! Onhan noissa kuvissa paljon kohinaa, mutta kun hyvissä valaistusolosuhteissa kuvaa, yllättävän hyvää jälkeä voi saada kännykkäkamerallakin.

Kaisuliina kirjoitti...

Mulla oli ainoa asia markkinoille käydä juomassa pirtelö. :D Lisäksi ostin Lindan Luomulan Presidentinrouva -leipää ja kanervakakkua.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kaisuliina, eikö ookkin ihanat markkinat! Mulla on tapana ostaa markkinoilta hunajaa. Tänä syksynä ostin jo kalamarkkinoilta pari viikkoa sitten.