tiistai 15. maaliskuuta 2022

Hiihtoloma: Parsimista ja tunturiretkiä
Kirpparilta ostettu nahkatakin palanen mökkireissulle matkaan, ja vuosikymmeniä vanhojen tossujen puhki kuluneet kohdat ovat nyt piilossa.


Samalla nahkapalalla korjasin myös lapsen rukkaset:


Lähtötilanne
Särkitunturi sumuisella säällä


Aurinkoisella säällä on ihana lähteä retkelle, mutta yritän pitää mielessä, että retkelle voi lähteä myös huonommalla säällä. Kävin Särkitunturin huipulla melko sumuisena päivänä. Kaunista siellä oli silloinkin.

Lainion lumilinnaLapland Hotels SnowVillage Lainion kylässä Kittilässä on rakennettu tänä talvena teemalla tulevaisuus ja avaruus. Taidokkaat ja oivaltavat lumi- ja jääveistokset muodostavat hienon kokonaisuuden.


Pallas

VatikuruTällä hiihtolomalla ymmärsin vielä entistä paremmin, miksi Pallasta kutsutaan tunturiparatiisiksi.


LaukukeroTaivaskeron ja Laukukeron välissä, 
kauempana näkyvät Palkaskero sekä Pallaskero


Laukukero ja TaivaskeroVilkaise lisää kuvia Instagramista!


2 kommenttia:

Peikkovilla kirjoitti...

Hyviä paikkauksia. Itse kanssa yritän paikata, minkä vaan pystyn.

Oi että! Pohjosessa olis kyllä niin hienoo käydä joskus talvella. Siellä olis niin kiva hiihdellä ja seikkailla. Itseä ei haittaa, vaikka ulkoiluilma olis huonokin. Elämys se on aina. Mutta tietty riippuu, että missä on kuljeskelemassa. Selkeä keli on tietty paras jo näkyvyydenkin kannalta. Upeita kuvia!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentista, Peikkovilla! Minä en vuosia sitten tykännyt paikkaamisesta, mutta nykyään se on suosikkini ompelun saralla. Joo, tule ihmeessä pohjoiseen talvellakin :)