maanantai 16. syyskuuta 2019

Kirjottu aurinkosuoja auton sivuikkunaan + Kuerlinkat Ylläksellä ruskan ympäröiminäMustalla langalla kirjailtu aurinkosuoja auton ikkunaan


Automme takasivuikkunan toinen aurinkosuoja sai kukkakoristeet. Aloin korjata irronneen imukupin kohtaa aurinkosuojan keskeltä, ja kuten tällaisissa projekteissa usein käy, mopo karkasi käsistä.
Kirjottu aurinkosuoja autossa ja Yli-Muonion maisemia


Innostuin kirjomaan kukkia mustalla puuvillalagalla, jolla nykyään korjaan ikuista neuletakkiani (klik). Varsinaista korjattua kohtaa ei näy, vaan se jää imukupin alle. 


Tässä mietin, kirjoisinko kukkia toiseenkin aurinkosuojaan. Ehkäpä jollain pilvisellä automatkalla toinenkin suoja saa koristeita.Ruskaterveiset YlläkseltäKuerjoki Yllas


Ruska on jo hieno täällä Tunturi-Lapissa, vaikka ihan huipussaan se ei aivan vielä ole. Menneenä perjantaina kävimme Ylläksellä Äkäslompolossa ihastelemassa Kuerlinkoja, kahta Kuerjoessa olevaa vesiputousta.
Kuerlinkat Äkäslompolo

Yllä olevassa kuvassa näkyy ylemmän putouksen yläpuolisia kuohuja.

Kuerlinkat eivät ole kovinkaan montaa metriä korkeita, mutta koskineen ja jylhine ympäristöineen niitä on mielestäni oikein mukava katsella.

Alin kuva on alemmasta vesiputouksesta:


Kuerlinkat Ylläs

4 kommenttia:

Pikku Akka kirjoitti...

Onpa kiva idea koristella aurinkosuojat.
Ihana paikka, tuonne olisi mukava joskus päästä kuuntelemaan kosken kuohuja.

Punanen kirjoitti...

Tästä on tullut ihan mun suosikkiblogi näiden korjausideoiden takia. Ne kun on iloa silmälle ja mielelle. Kirjoita kirja aiheesta! Meinasin itse muttei korjaustaidot riitä :D esim. Jaoteltuna korhaustavan mukaan ja sitten ideaa mitä kaikkea esim. Kirjomalla voi korjata.
Onkohan ihan fiksua alkaa odottaa et aurinkosuojat alkaa mennä rikki et viitsii priorisoida niiden kirjomisen listan kärkeen... mutkun ne on kauniit noin!

Johanna kirjoitti...

Lopputulos on kyllä kauniimpi kuin alkuperäinen aurinkosuoja. Kuvio tulee hyvin esiin valoa vasten.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ihanista ja rohkaisevista kommenteista Pikku Akka, Punanen ja Johanna! Olen innostunut korjauksista. Mukava kuulla, etten ole ainoa :) Täytyypä laittaa kirjantekoidea korvan taakse, eihän sitä koskaan tiedä, mitä tulevaisuudessa innostuu tekemään!