maanantai 5. kesäkuuta 2017

Ylioppilaskortit kierrätysmateriaaleistaYlioppilaskortti kierrätysmateriaaleista


Tein kolmelle uudelle ylioppilaalle onnittelukortin kierrätysmateriaaleista. Ylioppilaskortit kierrätysmateriaaleista


Materiaaleina minulla oli tyhjä myslipakkaus ja pari käytettyä kirjekuorta. Liimasin pakkauskartongin kuvapuolelle kirjekuoresta valkoisen paperin. Nämä kuoret, joissa lähetetään laskuja, ovat senkin puoleen hyviä, että niistä ei näy läpi kuten tavallisesta kopiopaperista.


Suurimman kortin laitoin kierrätettyyn ikkunalliseen kirjekuoreen (ylin kuva). Tämän kortin kartonki on luentolehtiön taustakartonkia, eli se on yksivärinen kummaltakin puolelta.Ylioppilaskorttien kierrätetyt materiaalit
Lähtötilanne


8 kommenttia:

Melissa kirjoitti...

Kauniit :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Nelli :)

Sanna_Kototeko Blog kirjoitti...

Kauniisti tekstailtu. Ihailen ihmisiä, joilla on nätti käsiala. Mulla on ihan järkky. Siitä ei saa mitään selvää. Mieskin aina esitavaa ostoslistan ennen kauppaan menoa, ettei tartte sit sieltä soitella, et mitähän tässä mahtaa lukee... 😜 Pahvipakkaukset on kyl kätsyjä korttimatskuja. Minä kierrätin viime keväänä opeille korteiksi Ihana-jogurtin kauniit sydämet ja tekstit.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Sannna. Kyllä mie osaan myös nopeasti ja huonolla käsialalla kirjoittaa.. :) mutta myös tarpeen tullen siististi. Muistankin sun viimekeväiset Ihana-kortit. Ne on kyllä aivan ihanat :)

Väkertäjä kirjoitti...

Hienoja. Ja kyllä tuo käsialatyyli tekee sen jutun kuitenkin :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Väkertäjä :)

Ninnu kirjoitti...

Komppaan edellisiä : Sinulla on ihana käsiala.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Ninnu :)