sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Lettivinkkejä + ohjelinkkejä
Löysin mielestäni mielenkiintoisia lettejä parista blogista. Ystäväni Eeva toimi taas hiusmallinani. Ylimmän kuvan kalanruotoletin ohjevideo löytyy Twist Me Pretty -blogista. Ohjeessa letitetään kaikki hiukset, mutta minä jätin paljon hiuksia auki.

Seuraavan kuvan kampaus ei ole letti, vaikka se näyttäkin aikalailla letiltä. Tarkasti ottaen niskan alapuolella oleva osuus on letti (ohjeessa kalanruoto, mutta minä tein tavallisen palmikon), mutta yläosa ei. Ohjevideo on Cute Girls Hairstyles -blogissa
Alla oleva lettiin tehdään ensin aivan tavallinen kolmella letitetty palmikko. Siihen pujotetaan hiuksia niin, että se näyttää jotakuinkin ranskalaiselta letiltä. Tämänkin palmikon ohje on Cute Girls Hairstyles -blogista.Aiemmat hiusaiheiset postaukset näet täältä.


7 kommenttia:

janita kirjoitti...

voi apua kuinka ihana tukka sulla on! tuohonhan saakin vaikka millaista kampausta tehtyä! :)

Hehkis kirjoitti...

Letit on niin ihania, minulla on hiustenkasvatusprojekti menossa. näin lyhyisiin ei oikein saa vielä näyttäviä lettikampauksia (tai sit vaan en osaa).

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Eevan hiuksia on ilo laittaa, tulee näyttävää helposti.

Hehkis, tuolta Twist Me Pretty -blogista löytyy paljon lettiohjeita. Siellä myös näytetään, miten lettiä "nyppimällä" saa paksumman näköisen. Kovin lyhyisiin hiuksiin on kyllä haastavaa tehdä lettejä.

Matkatar kirjoitti...

Kauniita kampauksia! Ystävälläsi onkin ihanan paksut hiukset.

Pikku Akka kirjoitti...

Mahtavia lettejä! Noihin linkkeihin on ihan pakko tutustua. :)

tipi kirjoitti...

Kauniita on letit! Minä vaan en saa tehtyä itselle lettiä, se on tosi vaikeaa. On niin liukkaat hiuksetkin. Ehkä harjoittelemalla voisi oppia mutta kovan työn takana se olisi.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista!

Tipi, oletko kokeillut hiuspuuteria? Se saa hiukset pysymään letillä tosi hyvin.