perjantai 30. tammikuuta 2015

Auto- ja sarjakuvapaketti
Paketoin pari lahjaa sanomalehteen. Olin saanut kukan mukana pari vuotta vanhan Hesarin sivuja, niitä paketoinnin kannalta mukavan isoja. Tossut (klik) paketoin autoaiheiseen sivuun. Sarjakuvasivusta tuli kääre tällä (klik) ohjeella tekemälleni essulle.
Laitan käytetyt lahjanarut talteen. Nämä punaiset koristeet ovat palvelleet koristeina aiemminkin.Muita paketointiaiheisia postauksiani löydät täältä.

Oivaltavia vinkkejä paketointiin on Kaikki Paketissa -blogissa.

9 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Kätevää! Pieniin paketteihin olen käyttänyt aikakausilehtien sivuja, mutta vanhat isot hesarin sivut olisivat olleet tarpeen monta kertaa. Villasukat paketoin ikivanhan neulelehden irtonaisiin kansilehtiin ja nauhaksi työstä jäänyttä villalankaa joka sopii tarvittaessa parsintaankin.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos vinkeistä Marle! :)

Tilkkureppu kirjoitti...

Tämä mukava vinkki ja kun vielä meitsi muistaisi sen kun tarvitsee paketoida lahja, aina ei todellakaan tarvitse ostaa paketointipaperia erikseen, vaan käyttää saatavilla olevia! Nauhaksi käy myös jokin nätti koristenauha, ainakin käsityöihmisellle tai paperinaru:)

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Jep, luin jostain samanlaisen jutun, jossa lahja käärittiin muuhun paperiin, kuin joulu...mie tein pari mielestäni kivaa pakettia; aikakauslehdist leikkailin isoja kivoja kuvia, liimailin niit yhteen, kästyölehdest kaavapaperia, jottain karttoja yms....
mut meni aikaa kolme, neljä sekunttia, ku käärö ol aukaistu, eikä kaunista käärettäni ehditty ees katsomaan....hhmmm

Pikku Akka kirjoitti...

Näpsäkät paketit, nätit! Itsekin jemmaan aina pakettinauhat. :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! :)

Sormustin kirjoitti...

Minä hamsteroin myös lahjanauhat ja isommat paperitkin. Harrastan myös sanomalehteen tai vanhoihin nuotteihin paketoimista. Kierrätys ja kekseliäisyys kunniaan!

Unknown kirjoitti...

Kauniita paketteja. Miksi ostaa kun saa lehtikierrätyksestäkin noin persoonallisia paketteja!! Tykkään!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Juuri niin Anni ja Sari :)