keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Hame ja laukku nahkatakista

Hame ja laukku mustasta nahkatakista

Laukku ja hame vanhasta nahkatakista

Hame vanhasta nahkatakista

Sain yhdeltä ystävältäni käsityötarkoituksiin nahkatakkeja, jotka eivät olleet menneet kaupaksi kirpparilla. Ompelin mustasta nahkatakista kietaisuhameen ja käsilaukun. 

Takin helmasta tein hameen helman. Ompelin vyötärölle muotolaskoksia ja laitoin vyötärölle kaksi nappia. Kiinnitystä täytynee vielä korjata tai hameen vyötäröä muokata, jotta hame pysyy hyvässä asennossa.


Nahkalaukun taskut

Nahkalaukun sisätasku


Hyödynsin takin läpällisen taskun laukkuun. Takin vuorista tein laukkuun vuorin, ja sisälle ompelin vetoketjullisen taskun.


Lähtötilanne


Tein myös toisen laukun nahkatakista, näet sen täältä.

Camden Town, London
Camden Town


Kuvasin ylimpien kuvien taustan Camden Townissa Lontoossa syyslomalla.

13 kommenttia:

Ennis kirjoitti...

Upeita! Nahkatakeista saa kyllä ihanaa materiaalia vaikka mihin. :)

Krista kirjoitti...

Tosi hienoa kierrätystä!

Pikku Akka kirjoitti...

Mahtavasti vanhasta uutta!

Tuitiina kirjoitti...

Hienot. Just eilen kävin meidän kirppiksellä ja hiplasin nahkatakkeja vähän samanlaisin ajatuksin, mut ei ollut mieleistä, sellaista suht pehmosta takkia tällä kertaa :)Farkkuja lähti muutamat mukaan.

Unknown kirjoitti...

Upeeta! Sun edellinenkin laukku on niin fantastisen makee. Ja tämä, wow. Hamekin vielä, taitava olet.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Paljon kiitoksia kehuista :)

Mehukekkerit Veera kirjoitti...

Nämä nahkamuokkaukset ovat kyllä aina niin tyylikkäitä! Tuo laukku varsinkin on erittäin upea, eikä kalpene kaupan laukuille yhtään!

Elina kirjoitti...

Tosi tyylikäs kokonaisuus! Uffilla on tänään kaikki tuotteet max 2 euroa ja olen menossa katselemaan materiaalia juurikin nahkatöihin. Pitkät nahkatakit ovat täällä päin kirppareilla olleet todella hinnoissaan (30-50 e), joten josko nyt löytyisi yhteen hameprojektiin materiaalia järkevään hintaan.

Eerika kirjoitti...

Upeat kierrätysompelukset! Mulla odottelisi jemmassa yhdet nahkahousut, joista ajattelin kokeilla tehdä laukkun. Pitää vaan odotella ispiraatiota ;)

Hanna Mi kirjoitti...

Sinun kierrätykset on niin siististi toteutettu, hame näyttää istuvan hyvin sinulle. Laukun yksityiskohdat on kanssa just hyvät, taskuja aina tarvitaan!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos rohkaisevista kommenteista! :)

Sinikka kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä. Hei ihan mahtavat, tuo laukku varsinkin! Hyvä sinä :) Itsekin on tuo nahka ollut materiaalina monessa. Siitä saa vaikka mitä. Laukku olis ehkä itselläkin seuraavana projektina :)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos Sinikka :)