sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lisää lettivinkkejä + ohjelinkkejäViime viikkoina olen kokeillut monia eri tyylisiä lettejä ystävien hiuksiin. Iso kiitos kaikille malleille! :) Jotkut näistä leteistä saattavat näyttää vaikeilta, mutta ne ovat yllättävän simppeleitä tehdä.

Yllä olevan letin idean vinkkasin aiemmin julkaisemassani lettivinkkipostauksessa (klik). Ohjevideo löytyy täältä (klik).


Seuraavissa kolmessa kuvassa (sekä aivan alimmaisessa kuvassa) oleva lettikokonaisuus on sovellus tämän videon (klik) ohjeesta.


Tämän letin ohjelinkkiä en huomannut ottaa talteen. Jos löydät ohjeen tähän, viitsitkö vinkata sen minulle? Ensin tehdään esim. vasemman korvan yläpuolelle tavallinen letti, josta jätetään joka kerroksella pieni osio hiuksista vapaaksi. Sitten aloitetaan vastaavasta kohdasta oikealta letti, johon otetaan ensimmäisestä letistä vapaaksi jätetyt hiukset mukaan. Kun letit kohtaavat, ne sidotaan yhteen. Alimmasta välistä vedetään vapaaksi jääneet hiukset vähän kuin poninhännälle.

Viidellä letitetyn ranskalaisen letin ohjevideo on täällä (klik).
Waterfall Twist Hairstyle (klik), jota kutsun linnanneitokampaukseksi, on yksinkertaisimpia tuntemiani lettejä, tosin ei se taida oikein olla letti. Jos hiukset ovat niin pitkät, että ne riittävät ohimolta ohimolle takaraivon kautta, tämän letin voi tehdä yhtenäisenä, mutta enimmäkseen olen tehnyt letin alkamaan kummaltakin sivulta ja sitonut ne yhteen keskellä takana. Se ei mielestäni ole huono ratkaisu, vaikka hiukset olisivat riittävän pitkät yhtenäiseen lettiin. Näitä lettikieputuksia voi tehdä useamman alakkain, ohjevideolla on neljä kerrosta.


Oikeanpuoleisen letin ohje löytyy täältä (klik). Ohje on tavalliseen lettiin, mutta sovelsin sitä tässä ranskalaiseen lettiin.
Seuraavan kuvan letit ovat kalanruotolettejä. Vasemmanpuoleiseen sain idean tästä videosta (klik). Siinä letitetään kolmella ja otetaan lopulta kaikki hiukset mukaan. Minä tein kalanruotoa eli letitin kahdella. Pidin lettiä aika kaukana päästä, jolloin siitä tuli reunoilta löysä. Jätin paljon hiuksia vapaaksi ja letitin letin pään tavalliseksi kalanruodoksi.

Oikeanpuoleiseen lettiin on ohje täällä (klik). Minä vedin liian tiukasti isot hiusosiot sivuilta mukaan lettiin, jolloin kalanruoto ei näy hyvin. Katso videosta, miltä letin pitäisi näyttää.
Alimman kuvan kolmanteen lettiin vasemmalta sain idean täältä (klik). Muut letit esittelinkin jo yllä.
12 kommenttia:

Anne-Riitta Laukka-aho, ArtBox kirjoitti...

Kiitos ohjeista. Toivottavasti joku letittäisi hiukseni noin hienosti.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Näillä sitä taas selättää muutaman huonon tukkapäivän.

Elisa kirjoitti...

Tässähän alkaa itselläkin sormet syyhytä lettien tekoon! :) Todella hienoja lettejä!

Unknown kirjoitti...

Kaikki aivan ihania, mutta tuo viides on ihan uudenlainen, vautsi.

Kaisa kirjoitti...

Ihan mahtavia lettejä!

Harmaan torpan emäntä kirjoitti...

:) kiitos! Oli ihanaa olla privaattikampaajalla!

ArualMaria kirjoitti...

Upeita lettikampauksia!

eevamummo kirjoitti...

No nyt on mummolla opettelemista noissa leteissä.....kaksi pitkähiuksista ovat varmaan mielissään :)

Kiitos, kun kävit kurkkaamassa blogiani, tervetuloa uudelleen.

Tiina kirjoitti...

Oi miten hienoja! Jospa joku letittäis mullekin tollasia. Paljon oon nyt iteltä letittänytkin (huomenna tulee muuten mun blogiinkin kuvaa jossa on lettiä), mutta on se eri asia kun joku toinen tekee :) Eikä multa puutu kuin tuollaset paksut pitkät hiukset...

Kukka kirjoitti...

Oi vau, upeita!

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitos ihanista viesteistä! Taidan tehdä vielä yhden lettipostauksen tässä syksyllä. Niin kivoja lettejä oon taas löytänyt YouTubesta. :)

nina kirjoitti...

Kiitos taas näistä linkeistä ja ideoista, ihania!! Mukava kun kävit vierailulla blogissani, kommentit lämittävät aina mieltä :)