torstai 3. marraskuuta 2011

Valion lehmän tilalle tuli kissa
Vihdoin Valion maitopurkkeihin tuli uudet kuvat. Muistipelin myötä olen jo pidempään odotellut uusia lehmiä. Yllätyin, kun maitopurkin kyljessä onkin lehmän tilalla kissa. Rasvattoman maidon purkin kissa-aiheen suunnitteli Klaus Haapaniemi, joka on suunnitellut myös mm. Iittalan Taika-astioiden kuviot.

Kahdeksan taiteilijaa muotoilijoista arkkitehtiin ja vaatetussuunnittelijoista Angry Birds -hahmot piirtäneeseen graafiseen suunnittelijaan antoi Valion maitopakkauksille uuden ulkoasun. Yllätyin, kuinka erilaisia pakkaukset ovat visuaaliselta ilmeeltään: käsin piirretyn viivan lisäksi on koneella piirrettyjä kuvia ja kuvioita sekä kanavatyömäistä pintaa ja valokuvaa. Taiteilijoiden suunnittelemat kuva-aiheet peittävät maitopurkin kolme sivua, mikä tuo haasteensa suunnitteluun, sillä kuvan tulee toimia jokaiselta sivulta katsottaessa sekä silloin, kun näkyvissä on kaksi sivua. Valion sivuilla on nähtävillä kaikki uudet maitopurkit.


Edit: Katso maitopurkkien kierrätysvinkkejä: tabletti ruokapöytään ja muistipeli.

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Toivottavasti tuo kissankuvapurkki tulee äkkiä meidän kauppaan. Ihana kuva, sopii tämmöiselle kissamummolle.

Anonyymi kirjoitti...

Leikkasin lapsenlapsille kissakuvia.Tykkäsivät.
Mukava blogi sinulla.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista ja kehuista. Mukavaa viikonloppua!

Jokke kirjoitti...

Jaahas, pitää varmaan tilata tyhjä purkki joltain kaverilta, tuo kun ei ole laktoositon, mutta paras kaikista uusista purkeista.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Mullekin ystävät ovat kiikuttaneet maitopurkkeja. :)