Sivut

lauantai 18. toukokuuta 2013

Mekosta kesätunika
Ostin kirpparilta eurolla trikoomekon, josta ompelin kesätunikan. Leikkasin mekon ensin sopivan mittaiseksi ja ratkoin sivusaumat auki lähes kainaloon asti. Pois leikkaamastani helmakappaleesta leikkasin kappaleen, joka oli melkein 20 cm leveämpi kuin etukappale. Rypytin Framilonilla sen yläreunan etukappaleen levyiseksi. Ompelin sen kiinni etukappaleeseen rinnan alle. Rypytetyn kappaleen alaosa on mekon helma. 

Ompelin kaksoisneulalla käänteen etu- ja takakappaleen alareunaan. Lopuksi ompelin sivusaumat. Etukappale on kaksinkertainen rypytyksestä alaspäin.Alkuperäinen mekko


Mekosta tunika


7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän onnistunut tuunaus ja tulipa tästä edullinen vaate!

  VastaaPoista
 2. Mahtavan hieno muutos mekossa. Oikein onnistunut tuunaus.

  VastaaPoista
 3. Ei ole kallis mutta hienosti sait muutettua ..Kiitos ideasta, minulla odottaa mekko josko saisin siitä vaikka hameen..

  VastaaPoista
 4. Minä ostin juuri eilen kirpparilta parilla eurolla pitkän tähtitrikoomekon ja mielessä oli myös muokata siitä tunika. Joten tämä idea vauhdittaa mukavasti omaa projektiani, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Todella hieno tunikan tuunaus! En enää muista mitä kautta eksyin blogiisi (varmaan sen tunikan houkkuttelemana ku itellä on samat projektit käsillä :DD), mut täytyy sanoo et onpa kiva blogi! Lisään sut mun lukilistalle :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista.

  Tervetuloa lukijaksi Peippo itse! Sulla on tosi tyylikkäitä tunikatuunauksia ja vaikka mitä. :)

  VastaaPoista