Sivut

maanantai 27. kesäkuuta 2022

Ikuisessa neuletakissa Pohjois-Norjassa 2022
Ikuisessa neuletakissani alkaa olla jo useampaa väriä. Ruukaan ostaa uuden lankakerän joka kesä. Viime kesästä lähtien olen korjannut neuletakkiani punaisella.
Otin nämä kuvat juhannusaattona Skibotnissa, Pohjois-Norjassa. Aiemmat ikuisen neuletakin esittelykuvat olen ottanut Särkitunturilla Muoniossa. Särkitunturille vievä reitti on nyt suljettu parkkipaikan laajennustyömaan vuoksi, niin piti keksiä uusi kuvauspaikka.
Vilkaise neuleen viimekesäistä tilannetta Hääräämön postauksesta Ikuisessa neuletakissa Särkitunturilla 2021.
Ostin uuden lankakerän neuletakin korjaamista varten matkalla Norjaan Kilpisjärveltä K-market Kilpishallista. Ensi kesään asti aion korjata neuletta tumman violetilla langalla, sävyn nimi on luumu.

Kuvaterveisiä Skibotnin satamasta

ja sen läheisyydestä:Tässä Skibotnin satamassa kuvasin kolme vuotta sitten mieheni T-paitaa, jonka olin uudistanut painamalla siihen jälkiä lapsemme ensimmäisillä kengillä. 


Näet lisää Hääräämön kuvia Instagramista.


4 kommenttia:

 1. Hienoissa maisemissa olet kuvannut ikuista neuletakkia. :) En enää muista, mikä on neuleen alkuperä. Kertoisitko huonomuistiselle? :) Ihanaa kesää Sulle!
  Ps. Tänä vuonna emme tulleetkaan Pallakselle, vaan olimme Pyhällä ja Luostolla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pikku Akka! Kirpparilta ostin neuletakin yli 10 vuotta sitten. Ajattelin, että kun olen käyttänyt sen puhki, niin saan isot napit siitä edullisesti. No, enpä saanut nappeja muihin käsitöihin, kun päätinkin korjata ja korjata neuletta :)

  Oi, te olette olleet Pyhällä ja Luostolla, hienoja seutuja nekin. Meinaatko laittaa blogiin kuvia sieltä? Olisi mukava nähdä. Siitä on aikaa, kun viimeksi kävin niillä main, vaellettiin pienellä porukalla Pyhältä Luostolle. Ai niin, JatkoNope-koulutuksessa olin Luostolla myös.

  Hyvää kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana takki ..ja muistoja täynnä. Hieno idea monella tapaa.

  VastaaPoista