Sivut

tiistai 15. maaliskuuta 2022

Hiihtoloma: Parsimista ja tunturiretkiä




Kirpparilta ostettu nahkatakin palanen mökkireissulle matkaan, ja vuosikymmeniä vanhojen tossujen puhki kuluneet kohdat ovat nyt piilossa.


Samalla nahkapalalla korjasin myös lapsen rukkaset:






Lähtötilanne




Särkitunturi sumuisella säällä


Aurinkoisella säällä on ihana lähteä retkelle, mutta yritän pitää mielessä, että retkelle voi lähteä myös huonommalla säällä. Kävin Särkitunturin huipulla melko sumuisena päivänä. Kaunista siellä oli silloinkin.





Lainion lumilinna



Lapland Hotels SnowVillage Lainion kylässä Kittilässä on rakennettu tänä talvena teemalla tulevaisuus ja avaruus. Taidokkaat ja oivaltavat lumi- ja jääveistokset muodostavat hienon kokonaisuuden.






Pallas

Vatikuru



Tällä hiihtolomalla ymmärsin vielä entistä paremmin, miksi Pallasta kutsutaan tunturiparatiisiksi.


Laukukero



Taivaskeron ja Laukukeron välissä, 
kauempana näkyvät Palkaskero sekä Pallaskero


Laukukero ja Taivaskero



Vilkaise lisää kuvia Instagramista!


2 kommenttia:

  1. Hyviä paikkauksia. Itse kanssa yritän paikata, minkä vaan pystyn.

    Oi että! Pohjosessa olis kyllä niin hienoo käydä joskus talvella. Siellä olis niin kiva hiihdellä ja seikkailla. Itseä ei haittaa, vaikka ulkoiluilma olis huonokin. Elämys se on aina. Mutta tietty riippuu, että missä on kuljeskelemassa. Selkeä keli on tietty paras jo näkyvyydenkin kannalta. Upeita kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista, Peikkovilla! Minä en vuosia sitten tykännyt paikkaamisesta, mutta nykyään se on suosikkini ompelun saralla. Joo, tule ihmeessä pohjoiseen talvellakin :)

    VastaaPoista