Sivut

tiistai 15. toukokuuta 2012

Ainutlaatuinen valokuvauspäivä tänään!

Tänään on maailman ensimmäinen valokuvauspäivä. Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa valokuvaamalla omaa arkeaan. Tänään otetut kuvat ladataan Aday.org -sivun kautta suureen kuva-arkistoon 15. - 22.5.2012. Aday.org-projektin tavoitteena on dokumentoida ihmisten elämää eri puolilla maapalloa. Kuvat ladataan kolmen kategorian alle: koti, työ tai suhteet. Lue lisää täältä.

Juhlissa tulee otettua paljon kuvia, mutta hyvä, että tällainen projekti muistuttaa myös arjen kuvaamisesta. Yllä oleva kuva on menneeltä talvelta, kun työpäivän aikana tuli paljon lunta (eikä siis liity valokuvaspäivään). Mukava kun tänään paistaa aurinko, niin kuviin tulee ihan erilailla mielenkiintoa kuin tasaisen harmaana päivänä otettuihin. Illalla meinaan kuvata tätä valokuvauspäiväprojektia varten, toivottavasti aurinko paistaa vielä silloinkin.

3 kommenttia:

 1. Olen koko päivän kuvannut meidän arkea ja kirjoitellut juttuja ylös. En aio ladata niitä tuonne sivustolle vaan teen niistä meille itselle kirjan muistoksi. En vielä tiedä askartelenko vai teenkö kuvakirjan.

  VastaaPoista
 2. Aika hauska projekti. Täytyy käydä tutustumassa linkin takana juttuun. :)

  VastaaPoista
 3. Kaisuliina, tuo sun projekti kuulostaa mielenkiintoiselta. Varmasti on mukava katsoa kuvia vuosien päästä.

  LilleRii, tutustu ihmeessä projektiin. Mä odotan jännityksellä sitä, kun eilen otetut kuvat julkaistaan. :)

  VastaaPoista