Sivut

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hyllykkö kengille naisen keinoinOstin tummanruskean hyllykön kirpparilta kahdella eurolla. En ollut mitannut hyllykköä enkä naulakon alla olevaa tilaa, johon laitoin tämän kenkähyllykön. Ilokseni huomasin, että tuote oli kuin tehty siihen.Hyllykköön oli maalattu valkoisella kuvioita, jotka olivat sinällään ihan hienoja, mutteivät oikein sovi sisustustyyliini. Poistin maalaukset kynsilakanpoistoaineella niistä kohdista, jotka jäivät näkyville.

Ruuvasin hyllykön jalat irti, sillä halusin laittaa hyllykön vaakasuoraan. Siten sain lisää hyllytilaa kengille. Nyt minulla on neljä hyllykönjalkaa, jotka voisi kiinnittää vaakatasossa olevan hyllykön alle, mutten viitsinyt edes yrittää ilman sellaista sähköistä ruuvikonetta vai mikä se on.
Turvauduin vanhaan hyväksi havaittuun keinoon rakentaa hyllylle jalat: säilykepurkit. En ollut onneksi vienyt säilykepurkkeja vielä kierrätykseen. Leikkasin ohuesta pahvista pari milliä purkinsuuta suuremmat ympyrät, jotka laitoin purkkien alle estämään niiden porautumista lattian muovimattoon. Varmuuden vuoksi laitoin pahvinpalat myös purkkien ja hyllykön väliin. Ajatuksena on päällystää purkit, mutten vielä tiedä miten. Myös päädyssä olevat ruuvien jäljet pitäisi peittää. Olisin toki voinut laittaa hyllykön toisin päin niin että ruuvien jäljet olisivat seinää vasten, mutta silloin ylöspäin olisi tullut se pitkä sivu, joka oli lähes täynnä maalauksia. Kynsilakanpoistoaine ei olisi riittänyt.


Hyllykkö alkuperäisessä
asussaan

11 kommenttia:

 1. Hehheh, kylläpä kuulostaa tutulta tuo pyörällä isojen tavaroiden kuskaaminen sekä se, että hyllyä ei ihan sellaisenaan isketä paikkaansa. Tosi näppärä idea tuo kääntäminen vaakasuoraan, kengille lienee aina liian vähän tilaa:)

  VastaaPoista
 2. Moi Aarnilintu! Kiitos kommentista ja rohkaisusta. Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan Lauramainen ratkaisu, nuo purkit <3 Tulee kova ikävä sua! Hei, sun arvonta on jääny multa huomaamatta! Alanpa heti osallistua, vielä kun ehdin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Elisa. Oli ihana nähdä teitä kesällä. Toivottavasti nähdää pian taas. :)

  VastaaPoista
 5. Loistavaa Laura. Odotan että joskus tässä nään sun kaikki sisustusratkaisut kokonaisuudessaan uudessa kämpässä :)

  VastaaPoista
 6. Lotta, tervetuloa käymään. Tosin kämppä on edelleen aikalailla mullin mallin muuton jäljiltä. Kärsii ottaa kuvia vain tarkasti rajaamalla.. :)

  VastaaPoista
 7. Oi, miten hienosti tuunattu! Minun mielestä nuo jalat on hienot ilman mitään päällystystä.

  VastaaPoista
 8. Hannele: Kiitos. Tervetuloa lukijaksi. Toivottavasti viihdyt jatkossakin.

  Taikku: Kiitti. Mäkin tykkään jaloista ehkä ihan noin, mutta kun mulla oli säilykepurkeista jalat monessa kirjahyllyssä edellisessä kämpässäni, niin oon ehkä vähän kyllästynyt niihin.

  VastaaPoista