perjantai 16. toukokuuta 2014

Juoksulapaset college-takista


Lapaset college-neuloksesta


Lapaset college-neuloksesta

Aloittaessani juoksukauden pari viikkoa sitten huomasin, että minulla ei ole juoksulapasia. Ompelin sellaiset ystävältäni saamastani vanhasta college-takista. Nämä ovat yksinkertaiset, en laittanut vuorta ollenkaan. Lapaset hengittävät hyvin - toisin sanoen niistä tuulee vähän läpi.


Lapaset ompelemalla


Tein lapaset luottokaavallani, joka löytyy Mallikelpoinen-blogista.

(Edit: Tämä lapaskaava ei ole enää saatavilla. Hyvä kaava löytyy Tehtaamo-blogista. Samassa postauksessa on myös linkki lapaskaavan piirto-ohjeeseen.)

Aiemmin ompelemiani lapasia näet täältä, täältä ja täältä (klik). Samalla kaavalla tekemäni rukkasia on täällä.

6 kommenttia:

Pikku Akka kirjoitti...

Istuvatpas hyvin käteen.

Neili kirjoitti...

Kivat lapaset!

Elina kirjoitti...

Jotkut tuommoset voiskin olla tosi toimivat. Ihmettelen aina, että minkälaisilla hanskoilla kannattaisi juoksulenkille varustautua, kun tavallisissa ohuissa villasormikkaissa tulee yleensä kuuma alta aikayksikön. Sitten retuutan niitä lenkin aikana edestaksisin käsiin ja pois, kun kokonaan ilman hanskoja taas hetken päästä sormet on ihan kylmät. Tämmöiset voisivat siis mennä hyvinkin kokeiluun, kun hanskajuoksukelit syksyllä taas tulevat ajankohtaisiksi.

Hanna Mi kirjoitti...

Samaa olen pohtinut kuin Elina. Näitähän voisikin kokeilla monista materiaaleista,ja tehdä kunnon käyttötestit juoksulenkeillä :).

Hosuli kirjoitti...

Huippu malli näissä! Ja toteutus myös! :)

Laura kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista! :)